Yıldırım - Demirören buluşmasının detayları ortaya çıktı

Aziz Yıldırım-Yıldırım Demirören görüşmesinden "dayanışma" kararı çıktı.

Yıldırım - Demirören buluşmasının detayları ortaya çıktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırm ile Federasyon Başkanı Yıldrıım Demirören arasındaki zirvenin detayları gün yüzüne çıktı. Yıldırım, İstinye'de ziyaret ettiği federasyon başkanından destek istedi.

UEFA'nın 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararlarını göz önünde bulundurduğunu ve federasyonun kararlarını yok saydığını savunan başkan Aziz Yıldırım, "hukuki çalışmalar konusunda işbirliği içinde olalım" mesajını verdi.

Kendilerine 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararlarına dayandırılarak 72 sayfalık rapor geldiğini ifade eden Aziz Yıldırım, kulübe ceza verilmesi durumunda UEFA Tahkim Kurulu'na, yine olumsuz sonuç çıkması durumunda konuyu CAS'a taşıyacaklarını söyledi. Yıldırım son seçenek olarak ise Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ni gösterdi.

Federasyon başkanı Yıldırım Demirören de Aziz Yıldırım'a, hem Fenerbahçe'yi hem Beşiktaş'ı sonuna kadar savunacaklarını söyledi. Disiplin talimatındaki düzenlemeleri UEFA'nın onayını alarak yaptıklarına dikkat çeken Demirören, "bugüne kadar olduğu gibi kulüplerimizin yanında olacağız. Gerekirse UEFA ile toplantı yaparız" dedi.

Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'nun 22 Haziran'da görüşeceği dosya için 20 Haziran'a kadar savunma yapması gerekiyor. 
<< Önceki Haber Yıldırım - Demirören buluşmasının detayları ortaya... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER