Fenerbahçe'ye Emre'den kötü haber var

Fenerbahçe'nin MP Antalyaspoor maçında sakatlanan Emre Belözoğlu'nun durumu belli oldu.

Fenerbahçe'ye Emre'den kötü haber var

Fenerbahçe'nin MP Antalyaspoor ile oynadığı zorlu mücadelede, Emre Belözoğlu şoku yaşandı.

14. DAKİKADA YERDE KALDI

Mücadelenin 14. dakikasında Diarra'yla girdiği mücadelede, hamlesini yaptığı anda bir anda yerde kalan Emre Belözoğlu acılar içinde kaldı ve kasıklarını tutmaya başladı. Ardından da kenara değiştirin işareti yapan oyuncunun yerine 16. dakikada Selçuk Şahin sahaya sürüldü.

Son olarak Bursaspor maçında attığı golün ardından takımını ayağa kaldıran Emre Belözoğlu, yaşadığı sakatlığın ardından bu maçta da ilk yarıyı tamamlayamadan oyundan alınmıştı. Ancak Emre'nin bu kez yine aynı bölgede fakat daha farklı bir sakatlık geçirdiği belirtildi.

'1 - 1.5 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK'

Emre'nin kasığında yırtık olduğu belirtilirken, akşam saatlerinde konu hakkında konuşan Fenerbahçe Futbol Takımı'nın doktoru Burak Kunduracıoğlu "Yırtık ve kanama var bölgede. Karına yakın bölgede de kızarma var, 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağını düşünüyorum. Umarım daha erken döndürebiliriz" dedi.

' EN KISA SÜREDE GERİ DÖNECEĞİM'

"Çok iyi çalıştım sakatlığımdan sonra ama başka bir bölgede çıktı bu sakatlık da. Sakatlıkların normal süresi böyle ama çok iyi bir sağlık ekibimiz var, sahalara daha erken geri dönmek için birlikte çalışacağız. Çok önemli bir maçtı, bu maç için risk almamız gerekiyordu, bu maçta oynamam gerekiyordu. En kısa zamanda takıma katılmak istiyorum".

GALATASARAY BİZE GELECEK

Emre şampiyonluk yarışı hakkında ise "Önemli bir 3 puan aldık. Galatasaray'ın bizden önce oynayıp kazanması, aradaki farkı 7 puan olarak gösteriyordu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorun, şampiyonluk yarışında Galatasaray ile güzel bir yarış olacak sonuna kadar. Kaybetsek de iyi oynuyoruz artık. İnşallah, sezon sonunda finali göğüsleyen takım biz oluruz. Daha çok maç var, Galatasaray'ın bizim stadımıza geleceğini düşünürsek, ayrıca puan kaybedecekleri maçlar da olacaktır. Önemli olan bizim puan kaybetmeden yolumuza devam etmemiz" yorumlarında bulundu.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye Emre'den kötü haber var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER