Fenerbahçe'ye iki önemli teknik direktör adayı

Fenerbahçe’de rota Ersun Yanal ve Mustafa Denizli’ye çevrildi

Fenerbahçe'ye iki önemli teknik direktör adayı

Fenerbahçe’de son gelişmelerden sonra beklenti bir anda değişti... Sarı-Lacivertliler yıldız futbolcu açıklaması beklerken bir anda Aykut Kocaman’ın istifasıyla artık, “Yeni hoca kim olacak?” sorusunun yanıtını bekliyorlar. 

Bunun için de tüm dikkatler yönetime çevrildi. İlk gelen bilgiler başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının yola yine yerli hoca ile devam etmek istedikleri şeklinde. Şok gelişmeler sonrası dün akşam yönetim kurulunun kendi arasında yaptığı oylamada yerli hocada karar kılındı. Bunun için de listenin başında iki tane çok önemli isim var. Bunlardan birincisi Eskişehirspor’u çalıştıran Ersun Yanal diğeri de Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Mustafa Denizli’ydi. İlk etapta Mustafa Denizli oluyor gibi görünse de akşam saatlerinde iş birden değişerek ibre Ersun Yanal’a döndü. Geride kalan sezonun devre arasında istifa eden Aykut Kocaman’ı bu kararından vazgeçiren ve son olarak da Galatasaray’ın elinden Alper Potuk’u alıp Fenerbahçe’ye kazandıran Yüksek Divan Kurulu üyesi Yüksel Çağlar, bir kez daha Başkan Aziz Yıldırım’ın isteğiyle devreye hoca konusunda girdi.

BODRUM’DA YANAL ZİRVESİ 

Camianın önde gelen isimlerinden biri olan Yüksel Çağlar’ın isteği üzerine dün akşam saatlerinde Ersun Yanal Bodrum’a gitti. Burada Çağlar ile Yanal ikilisi geç saatlere kadar önemli bir zirve gerçekleştirdi. Bunun sonucunda da Ersun Yanal ile Sarı-Lacivertli takımın yeni hocası olma konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Anlaşma şartlarını bugün başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler kendi aralarında görüşecekler. Eğer onaylanırsa büyük ihtimalle Ersun Yanal’ın ismi açıklanacak. Eğer şartlar uymazsa Mustafa Denizli ile masaya oturulacak. Kısacası Fenerbahçe’nin yeni hocası yüzde 60 ihtimalle Ersun Yanal, yüzde 40 ihtimalle Mustafa Denizli olacak.

VEYSEL SARI VE ERKAN ZENGİN İLE GELECEK

Fenerbahçe yönetiminin teknik direktör olarak Ersun Yanal’ı takımın başına getirmesi halinde Eskişehirspor’dan iki futbolcunun daha Sarı-Lacivertli takıma gelmesi bekleniyor. Yapılan görüşmeler sonrasında Yanal’ın beraberinde Veysel Sarı ile Erkan Zengin’i de Fenerbahçe’ye getirmesi bekleniyor. Eğer bu durum gerçekleşirse Fenerbahçe Eskişehirspor’un hem hocasını hem de 3 futbolcusunu birden renklerine dahil etmiş olacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'ye iki önemli teknik direktör adayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER