Galatasaray - Gençlerbirliği maçı sonucu! Son dakika sürprizi

Galatasaray ile Gençlerbirliği, Süper Lig 32. hafta maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği..

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı sonucu! Son dakika sürprizi

Süper Lig 32.hafta maçında Galatasaray, TT Areda'da Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. İlk yarı 2-0 geride kapatan Galatasaray, ikinci yarıya fırtına gibi başladı ve 3-2 öne geçerek ikincilik koltuğunu Beşiktaş'a kaptırmaktan son anda kurtuldu..

Galatasaray maça kalede Ufuk; savunmada Veysel, Semih, H.Balta, Alex Telles; orta sahada Yekta, Melo, Selçuk; hücumda Hajrovic, Sneijder ve Burak Yılmaz ilk 11'i ile başladı.

Gençlerbirliği maça kalede Dahlin; savunmada Uğur, Ahmet Çalık, Radkov, Hakan; orta sahada Nizamettin, Gosso, Doğa; hücumda Oktay, Jimmy ve Zec ilk 11'i ile başladı.



MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Gençlerbirliği 6. dakikada Oktay Delibalta'nın golüyle 1-0 öne geçti. Nizamettin'in pasında ceza sahasına giren Oktay kaleci Ufuk ile karşı karşıya kaldığı anda yerden vurdu ve golü attı.

-Gençlerbirliği 6. dakikada Zec'in attığı golle farkı 2'ye çıkardı. Sol kanattan gelen Uğur pasını verdi, Zec ceza sahası içinde sol ayağıyla vurdu ve köşeden golü attı.

-Galatasaray 62. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle durumu 2-1 yaptı. Sol çaprazda topu alan Alex Telles yerden vurdu kale sahasında topu iyi kontrol eden Burak Yılmaz dönüp vurdu ve golü attı.

-Galatasaray, 63. dakikada Gençlerbirliği futbolcusu Ahmet'in kendi kalesine attığı golle 2-2'lik eşitliği yakaladı..

-Galatasaray, 90+3. dakikada Umut Bulut'un golüyle 3-2 öne geçti..

<< Önceki Haber Galatasaray - Gençlerbirliği maçı sonucu! Son dakika... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER