Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı sonucu: 3-1

Galatasaray ile Mersin İdman Yurdu, Süper Lig'in 28. hafta maçında, TT Arena'da karşılaştı. Maçın skoru: Galatasaray 3-1 Mersin İdman Yurdu..

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı sonucu: 3-1

Galatasaray ve Mersin İdman Yurdu, Süper Lig 2012-2013 sezonu 28. hafta maçında, Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1 mağlup eden Galatasaray, 3 puan alıp zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Sabri, Dany, Gökhan Zan, Hakan, orta sahada; Hamit, Melo,Sneijder, Emre Çolak forvette ise Burak Yılmaz ve Drogba 11'i ile sahaya çıktı.

Mersin İdman Yurdu ise karşılaşmaya kalede Bicik, savunmada; Tanju, Boum, Serkan, Ivan De Souza orta alanda; Murat Ceylan, Culio, Lawal forvette ise Nduka, Nobre ve Burhan 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Mersin İdman Yurdu 2. dakikada Burhan Eşer'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Culio sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmada Gökhan Zan ön direkte kafayla topu arkaya gönderdi ve Burhan Eşer bu hatayı affetmeyerek kafayla topu ağlara gönderdi.

-Galatasaray 30. dakikada 10 kişi kaldı. Dany rakibine yaptığı müdahale sonrası kırmızı kart gördü.

-Galatasaray atağında Drogba ceza sahası içinde savunmada Serkan Yanık'ın müdahelesi ile yerde kaldı ve hakem Süleyman Abay penaltı noktasını gösterdi. Cimbom, Melo'nun 60. dakikada attığı penaltıyla maçta 1-1'lik eşitliği sağladı.

-Galatasaray 69. dakikada Drogba'nın golüyle 2-1 öne geçti. Sabri ceza sahası içine pasını verdi, Drogba pası almak isterken topu kaleye doğru havalandırdı ve top kaleci Bicik'in müdahelesi ile ağlarla buluştu.

-Galatasaray 84. dakikada Drogba'nın golüyle 3-1 öne geçti. Hamit sol kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı, Drogba bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Galatasaray 3-1 Mersin İdman Yurdu...

<< Önceki Haber Galatasaray - Mersin İdman Yurdu maçı sonucu: 3-1 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER