Galatasaray - Orduspor maçı sonucu

Galatasaray ile Orduspor, Süper Lig'in 23. hafta kapanış maçında karşılaştı. Maçın skoru: Galatasaray 4-2 Orduspor..

Galatasaray - Orduspor maçı sonucu

Galatasaray ve Orduspor, Süper Lig 2012-2013 sezonu 23. hafta kapanış maçında, Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Galatasaray sahaya Muslera, Eboue, Dany, Gökhan, Hakan, Hamit, Selçuk, Amrabat, Sneijder, Burak ve Drogba ilk 11'yle çıktı.

Orduspor ise karşılaşmaya; Fornezzi, Ferhat Çökmüş, Barros, Yussuf, Ferhat Öztorun, Umbides, Ali, Nizamettin, Romero, Stancu ve Hasan Kabze ilk 11'yle başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Orduspor 14. dakikada Selçuk İnan'ın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçti. Kaleci Muslera degaj yaparken top Selçuk İnan'a çarptı ve herkesin bakışları arasında ağlarla buluştu.

-Galatasaray'da Hakan Balta topu ceza sahası içinde elle aldığı için Sarı Kart gördü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Orduspor 44. dakikada Stancu ile penaltıdan 2. golü buldu.

-Galatasaray 58. dakikada Sneijder'in attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Hakan Balta sol kanattan ceza sahası önünde bekleyen Sneijder'e pasını verdi, Sneijder sol çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Galatasaray 68. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı. Orduspor ceza alanına doğru uzun gönderilen topu Didier Drogba indiriyor. Savunmanın arkasına sarkarak topla buluşan Umut Bulut'un vuruşu direkten dönse de Burak Yılmaz herkesten önce davranıp topu ağlara gönderiyor.

-Burak Yılmaz 70.dakikada Galatasaray'ı 3-2 öne geçiren golü attı. Nordin Amrabat'ın ortasında, Orduspor savunmasının uzaklaştıramadığı top yükseklik kazanıyor, Burak Yılmaz'ın kafayla yaptığı aşırtma vuruşu ağlarla buluşuyor ve sarı kırmızılı takım skoru 2-0'dan lehine çevirmeyi başarıyor.

Galatasaray, 78. dakikada Selçuk İnan'ın attığı golle 4-2 öne geçti. Selçuk İnan ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Galatasaray 4-2 Orduspor...

<< Önceki Haber Galatasaray - Orduspor maçı sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER