Galatasaray - Schalke'ye tur için gidiyor

Galatasaray Schalke karşısında tur arıyor

Galatasaray - Schalke'ye tur için gidiyor

Umuda yolculuk bugün başlıyor. Galatasaray özel uçakla Almanya’nın yolunu tutacak. Düsseldorf’a inecek sarı-kırmızılı kafile, karayolu ile Essen’e geçecek ve kampa girecek. Fatih Terim akşam idmanı öncesi bir basın toplantısını düzenleyecek.

Gurbetçi faktörü 

Sadece Terim değil Fildişili forvet Didier Drogba da ilk maçta 1-1 berabere kaldıkları Schalke maçını heyecanla bekliyor. İmparator ve Drogba’nın Almanya karnesi, en az Veltins Arena’yı tıka basa dolduracak gurbetçiler kadar camianın yarın için en büyük güvencesi! Fatih Terim, Galatasaray ve Milli Takım’ın başında Almanya’da çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik gördü, 1 kez yenilmenin üzüntüsünü yaşadı.

Dortmund ve Herta zaferleri 

UEFA Kupası’nın yolu da Almanya’dan geçti. 1999-00 sezonunda Berlin’de Hertha’yı 4-1 yenerek Avrupa’da pes etmeyen Fatih’in Aslanları, Westfalen’de Dortmund’u 2-0 mağlup etti ve UEFA Kupası’nı alacağının sinyallerini verdi.

Terim EURO 2008 elemelerinde Milli Takım’la Almanya’da çıktığı 3 maçta yenilmedi. 2-0 geri düşülen Norveç karşılaşmasını Hamit Altıntop’un iki golü çevirdi.

Terim, Dany’de kararsız kaldı 

Schalke cephesinde Jones cezalı, Huntelaar sakat. Galatasaray’da ise cezalı oyuncu bulunmuyor ama sakatlığı geçmeyen Dany Nounkeu’nun durumu belirsizliğini koruyor. 10 gündür takımla çalışmayan Dany, ağrılarının azaldığını söyledi ve Almanya’daki kritik maçta şans istedi. Teknik direktör Fatih Terim, idman eksiği bulunan Kamerunlu stoperi oynatıp oynatmama konusunda kararsız kaldı. Dany yarınki Schalke rövanşına yetişmezse, Semih’in yanında Gökhan Zan oynayacak.
<< Önceki Haber Galatasaray - Schalke'ye tur için gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER