Galatasaray transferleriyle dünyayı salladı

Galatasaray'ın transfer hamleleri Avrupa ve Dünya medyasının da manşetlerini süslüyor.

Galatasaray transferleriyle dünyayı salladı

Bir hafta içinde dünya yıldızlarını transfer eden Galatasaray'ın bu hamlesi dünyanın dört bir yanında büyük yankı uyandırdı.

Drogba transferi, dünyaca ünlü spor kanalı ESPN'DE tartışma programlarına konu oldu.

Dünya futbolunun lideri A haberleri'>FIFA, resmi internet sitesinde "Türk devi Galatasaray, Drogba'yı bitirdi. Drogba Afrika kupası sonrası Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek" ifadeleri kullanıldı.

UEFA ise resmi sitesinde, Galatasaray'ın, Drogba'yı yeniden Avrupa'ya döndürdüğünü başlığına taşıyarak, Başkan Ünal Aysal, "Büyük takımlar hedeflerine büyük oyuncularla ulaşır" sözlerine yer verildi.

Drogba, Galatasaray ile 18 aylık sözleşme imzaladı. Bu Galatasaray'ın Wesley Sneijder'den sonraki ikinci büyük transferi oldu. Drogba ise açıklamasında tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını ve böyle büyük bir kulüpte oynama fırsatını reddedemeyeceğini söyledi.

İngiltere'nin The Guardian gazetesi haberinde, Galatasaray'ın önemli bir transfer gerçekleştirdiğini belirterek, Sneijder'dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde iddialı duruma geldiğini ifade etti.

İtalya'nın Corriere dello Sport gazetesi ise transferi duyurduktan sonra başka bir iddiada bulunarak, Galatasaray'ın son olarak da Kolo Toure'yi transfer edebileceğini belirti.

İtalya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi La Gazetta dello Sport ise, Galatasaray'ın transferini flaş haber olarak duyuyurken, Fildişili futbolcunun bonuslarla birlikte 11 milyon euro kazanacağını duyurdu.
<< Önceki Haber Galatasaray transferleriyle dünyayı salladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER