Galatasaray'a Beşiktaş çalımı mı geliyor?

Galatasaray ve Beşiktaş Büttner için kapışıyor

Galatasaray'a Beşiktaş çalımı mı geliyor?

Yeni sezonda yabancı bir sol bek alacağını ısrarla ifade eden Beşiktaş ve geçtiğimiz yıldan bu yana defansın solunu önemli bir isimle takviye etmek isteyen Galatasaray, Manchester United forması giyen Büttner için karşı karşıya geldi.
 
Carlinhos'un yüksek bonservis bedeli ve akılları karıştıran açıklamalarından sonra bu oyuncudan vazgeçen Galatasaray, Bütnner için temasa geçti. Sarı-kırmızılı ekip satın alma opsiyonu ile birlikte Hollandalı futbolcu için girişimlere başladı. Vitesse forması giyerken Alex Ferguson'un dikkatini çeken ve Manchester United'a transfer olan Büttner için Beşiktaş da devreye girdi.
 
Galatasaray'ın Riera ile yolları ayırdığı anda bu futbolcuyu kadrosuna katacağı da gelen haberler arasında. İspanyol futbolcunun gitmemesi durumunda ise yabancı kontenjanında TFF'nin eskiye dönüş yapması beklenecek. Hollandalı futbolcunun menajerleriyle görüşen Galatasaray yönetimi Büttner'den birkaç gün süre istedi.
 
Önder Özen kasetlerini izliyor 

Beşiktaş ise Galatasaray'a oranla transfer konusunda daha rahat. Çünkü sezon başı planlamasında defansın soluna yabancı bir futbolcu alacağını ifade eden siyah-beyazlılar, Büttner'in transferini her an bitirebilir. Beşiktaş, futbolcunun bonservisini alamazsa satın alma opsiyonlu kiralama yolunu deneyecek.
 
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde 24 yaşındaki futbolcunun kasetlerini izlediği ve oyuncuyu beğendiği ifade edildi. Manchester United formasıyla sadece 5 maça çıkan Bütnner buna rağmen 2 gol atmayı başardı.
 
Bütnner, 2011 yılında Vitesse'den ayrılmadan önce Manisaspor ile anlaşmış ancak daha sonra çıkan problemlerden sonra soluğu Manchester United'da almıştı.
 
Öte yandan Manchester United Teknik Direktörü David Moyes'in, eski takımı Leighton Everton'dan Baines'ı transfer etmek üzere olması, İngiliz ekibinde üçüncü sol bek pozisyonuna düşecek olan Bütnner'in takım aramasına sebep oldu. Hollandalı futbolcu takımdan ayrılmak istediğini de Manchester United yetkililerine iletti.
(Eurosport)
<< Önceki Haber Galatasaray'a Beşiktaş çalımı mı geliyor? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER