Galatasaray'da bomba iddia

Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni ligde olduğu kadar Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği başarılı performas ile tüm Avrupa kulüplerinin ilgisini çekiyor.

Galatasaray'da bomba iddia

11/12 sezonun başında Galatasaray'a Lazio'dan transfer olan Fernando Muslera, hergün performansının üstüne koyarak, Avrupa'nın devlerini peşine taktı.Manchester United ve Liverpool'un ardından Barcelona da Muslera'yı listesine aldı, Uruguaylı eldivenin sarı-kırmızılı takımda kalması oldukça zorlaştı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PERFORMANSI HARİKA

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United maçlarında harikalar yaratan ve Nani'nin penaltısını kurtaran Muslera Schalke eşleşmesinin kader adamıydı. Gelsenkirchen'deki rövanşta devleşen Muslera, 3-0 kaybedilen Real Madrid maçında da hatasızdı. Ronaldo, Benzema ve Higuain'in gollerinde savunmasının kurbanı olan genç kaleci, Di Maria ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda başarılıydı.

VALDES'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Bernabeu'daki mücadelede Muslera'yı tribünden izleyen Barcelona gözlemci ekibi, Galatasaraylı kaleci hakkında olumlu rapor verdi. Her fırsatta İngilterede oynamak istediğini belirten Uruguaylı eldivenin İspanya'nın en köklü klubüne hayır demiyeceği söylendi. Valdes'in sözleşme yenilememesi üzerine Barcelona'nın 20 milyon euro gibi bir parayı gözden çıkardığı iddia edildi.

Futbolda paslaşmaya en çok önem veren kulüp olan Barcelona'nın Muslera tercihinde, Uruguaylı kalecinin teknik olmasının rolü büyük. Topu oyuna hem eliyle hem de ayağıyla sokmada dünyanın sayılı 1 numaralarından olan Muslera, hücuma savunmadan başlayan Barcelona'nın son gözdesi.
<< Önceki Haber Galatasaray'da bomba iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER