Galatasaray'da ortaya çıkan ilginç gerçekler

Galatasaray'da yaşanan kötü gidişat ve ardı ardına yapılan toplantılar önemli bir gerçeği ortaya çıkardı.

Galatasaray'da ortaya çıkan ilginç gerçekler

Chelsea maçında oynanan kötü oyun, Kayseri mağlubiyeti ve takımdaki moral bozukluğu Galatasaray'da iyi giden işleri bir anda tersine çevirdi. Özellikle Kayseri maçı sonrası Mancini'nin basın toplantısında gazetecilerle yaşadığı tartışmalar ve bu takımı ben kurmadım sözü yönetimle Mancini arasında iplerin gerilmesine ve önemli gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep oldu.

Sadece Telles 

Devre arasında transfere yaklaşık 20 milyon Euro harcayan Galatasaray'da yeni alınan oyunculardan sadece Telles'in oynatılması ve diğerlerinin çok az forma şansı bulması Roberto Mancini'nin eleştirilmesine sebep olmuştu. Ancak aktarılan bilgilere göre Mancini'nin devre arasında yönetimden sadece üç oyuncu için istekte bulunduğu ortaya çıktı. Gremio'dan Telles ve Rhodolfo'yu isteyen Mancini'nin bunların dışında bir de forvet istediği aktarılıyor. Yönetime verdiği transfer lisesinden sadece Telles'in alınması ve diğer istediği transferlerin gerçekleşmemesinden dolayı o dönem içerisinde şikayetci olan Mancini'nin bu yüzden Kayseri maçı sonrası bu takım benim takımım değil açıklamasında bulunduğu bildirildi.

Defansa 3 isim yazdı 3'ü de alınmadı 

Geldiği günden bugüne kadar defansta yaşanan hatalardan dolayı rahatsız olan İtalyan teknik adam devre arasında yönetime verdiği listeden Rhodolfo, Astori ve Ranocchia isimlerinden birinin alınmasını istemiş ancak 3 isimle de anlaşılamamıştı. Bunun üzerine Burdisso, transferin son günü Galatasaray'a kiralık olarak imza atmıştı.

İtalyan basınına açıklamıştı 

Transfer dönemi sona erdiğinde bir İtalyan radyosuna açıklamalarda bulunan Mancini o günlerde, yapılan transferler için daha farklışeyler ummuştum ancak olmadı açıklamasını yaparak yapılan transferlerden duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirmişti.

Yerli isimlerin transferi 

Yerli transferinde aktif bir rol almadığı belirtilen Mancini'nin sadece takıma genç isimlerin transfer edilip yerli kalitesinin arttırılması yönünde rapor verdiği bunun üzerine Galatasaray'ın izlemeye aldığı isimlerin transferinin gerçekleştiği aktarıldı. Eurosport
<< Önceki Haber Galatasaray'da ortaya çıkan ilginç gerçekler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER