Galatasaray'dan Hakan Şükür'e yakın markaj

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ederken idari yapılanmayı da unutmuyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da, görevi biten sportif direktör Tomas Ujfalusi’nin yerinde Hakan Şükür’ü görmek istiyor.

Galatasaray'dan Hakan Şükür'e yakın markaj

Yeni sezon öncesi hem futbol takımında hem de idari kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanan Galatasaray’da Sportif Direktör Tomas Ujfalusi’nin sözleşmesi bugün sona eriyor. Çek futbol adamıyla yola devam etmeme kararı alan Sarı-Kırmızılı yönetim, sportif direktörlük konusunda da bazı isimlerle görüşmeler başladı.

Galatasaray’ın Mustafa Denizli, Bülent Korkmaz, Abdullah Avcı ve Hakan Şükür gibi isimler ile görüşmeler yapıldığı iddia edilse de Sarı-Kırmızılı taraftarın gönlünde yatan bir numaralı isim belli oldu. Galatasaray taraftarının en büyük buluşma noktası olan webaslan.com’da yapılan ve 100 bini aşkın kişinin katıldığı ankete göre; Galatasaray’ın yeni sezondaki sportif direktörü efsane futbolcu Hakan Şükür olmalı. Ankette, “Sizce hangi isim Galatasaray’ın sportif direktörü olmalıdır?” şeklinde bir soru yöneltildi.

Kamuoyu yoklamasına katılanların yüzde 35’i (36 bin 108) Hakan Şükür’ün Florya’ya dönmesini isterken; yüzde 26,9’u (27 bin 364) ise Teknik Direktör Mircea Lucescu yönünde görüş bildirdi. Hakan ve Lucescu’yu takip eden isimler yüzde 25,1 ile Bülent Korkmaz, yüzde 9,7 ile Mustafa Denizli, yüzde 2,8 ile Abdullah Avcı oldu.

<< Önceki Haber Galatasaray'dan Hakan Şükür'e yakın markaj Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER