Galatasaray'ı çok kızdıracak açıklama

Shanghai Shenhua’nın sahibi Zhu Jun, yıldız oyuncuları Didier Drogba’nın ayrılığı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ı çok kızdıracak açıklama

Uzun süreli Chelsea macerası sonrasında sürpriz bir kararla Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olan Fildişi Sahilli yıldız golcü Didier Drogba, ödemeler konusundaki sıkıntılar nedeniyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiş ve Galatasaray’a transfer olmuştu.

Çin temsilcisi ilk etapta transferin gerçekleşemeyeceği ve tecrübeli oyuncuya borçlu olmadıkları yönünde açıklamalar yapsa da kulübün sahibi Zhu Jun, Drogba’sız dönemle ilgili mesajlar vermeye başladı.

Drogba olmadan yola devam edebileceklerini belirten Jun, “Herkes Drogba’nın gidişiyle yeni sezonda ne yapacağımızı konuşuyor. Şehirdeki herkes bu kulübe destek olmalı. 2013’te kendimize inanmalıyız” dedi.

Fildişi Sahilli yıldızın bir kurtarıcı olarak görülmemesi gerektiğinin altını çizen Jun, “Drogba çok yetenekli ve güçlü bir oyuncu. Ancak bir kurtarıcı değil. Eğer tek başına bir takımı başarıya götürebiliyorsa, neden Fildişi Sahili Dünya Kupası kazanamıyor? Drogba’nın takıma pozitif bir hava getirdiği doğru. Ancak şimdi elimizdeki kadroyla yola devam etmeliyiz. Drogba gitti diye kulübün kapısına kilit vuracak değiliz” diye konuştu.
<< Önceki Haber Galatasaray'ı çok kızdıracak açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER