Geleceksen gel Sneijder!

Galatasaray Hollandalıya son tarihi verdi.

Geleceksen gel Sneijder!

Galatasaray, transferi bir türlü kesinliğe kavuşmayan Wesley Snejder için İtalya’ya çıkarma yaptı. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun tarafından gerçekleştirilen görüşmede Hollandalı yıldıza, “Kararını hafta sonuna kadar ver” uyarısında bulunuldu. Milano’da Sneijder ve menajeri Soren Lerby ile bir araya gelen Tulun, Türkiye’de herkesin artık vereceği kararı beklediğini kendisine iletti.

Ültimatom verildi

Futbolcu ise, “Ay sonuna kadar zamanım var. Ailemle en doğru kararı vermek istiyoruz. Inter ile sorunlarımı çözmek için bana süre tanıyın” karşılığını verdi. Bu bilgi başkan Ünal Aysal’a iletildi. Aysal’ın yanıtı ise çok net oldu: “Kendisi bir an önce kesin kararını deklare etmeli. G.Saray şampiyonlar ligi’nde mücadele ediyor ve belli hedefleri var. Bu yüzden transfer dönemi kapanana dek onu bekleyemeyiz. Sneijder’ın pazartesi gününe kadar bir açıklama yapmasını istiyoruz.”

3-4 tane alternatifi var

Başkan Ünal Aysal, Divan toplantısında “G.Saray’da 28 tane Sneijder var. Hepsi birbirinden değerli oyuncular. Teklifimizi kabul eder ya da etmez. Bu dünyanın sonu değil. Transfer listemizde 3-4 tane alternatifi var. Biz Inter’le 7.5 milyon Euro’ya anlaştık. Sneijder’e de yıllık 4.3 milyon Euro teklif ettik. Önümüzdeki günlerde net bir yanıt almaz isek başka alternatiflere döneceğiz” dedi.

Baros’un bize yaptığını Sneijder Inter’e yapıyor

Sarı kırmızılılarda Hollandalı yıldızın bir türlü kesinleşmeyen transferi için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz hafta Hürriyet’in “12 milyon Euro’luk kelepçe” başlığı ile duyurduğu Sneijder rötarının doğrulayan bir G.Saray yöneticisi, şu ilginç benzerliği anlattı: “Baros’un bize yaptığını Sneijder de Inter’e yapıyor. Yani alacaklarını tahsil etmeden ayrılmak istemiyor. Kenarda otursa da o parayı alacağını biliyor. Transferin
gecikme sebebi bu.”
<< Önceki Haber Geleceksen gel Sneijder! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER