İki güldük, bir üzüldük ! - GOLLERİ İZLE

UEFA Kupası'nda G.Saray, Bellinzona'yı deplasmanda devirirken, Beşiktaş, Metalist'i İnönü'de dize getirdi. Kayserispor ise evinde PSG'ye teslim oldu.

İki güldük, bir üzüldük ! - GOLLERİ İZLE

ASLAN SON SANİYEDE KÜKREDİ Galatasaray, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında kalite açısından arasında büyük fark bulunan Bellinzona karşısında iki kez geriye düştüğü maçın sonlarında güldü. Bu sezon çıktığı İsviçre 1. Ligi'nde 8 maçta 1 galibiyeti bulunan Bellinzona'nın 30 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmada goller Kewell, Baros (2) ve Lincoln'den geldi.

ASLAN SON NEFESTE - KARELER

Steaua Bükreş'e elenerek Şampiyonlar Ligi'nden olan Galatasaray, UEFA Kupası ön eleme maçında zayıf rakibi Bellinzona'yı deplasmanda 4-3 yenerek tur için avantaj yakaladı. İki kez yenik duruma düşen Sarı-Kırmızılılar, Kewell, Baros (2) ve Lincoln'ün uzatmada attığı gollerle sahadan 4-3 galip ayrılmayı başardı. GOL DÜELLOSU ASLAN'IN KARTAL, METALİST'İ ZOR BÜKTÜ Beşiktaş, UEFA Kupası'nda gruplar öncesi, önündeki son engel olan Ukrayna temsilcisi Metalist Kharkiv'i tek golle geçti. Kartal, vasat bir görüntü çizdiği mücadelede son dakikalarda zorlandı. Ancak İnönü'de, Slovak forveti Holosko'nun attığı golle 2 Ekim'de oynanacak rövanş için istediği sonucu aldı.

KARTAL'DAN TEK PENÇE - KARELER

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN TEK GOLÜ KAYSERİSPOR TURU ZORA SOKTU UEFA Kupası'ndaki temsilcilerimizden Kayserispor, PSG karşısında F.Bahçe'nin eski oyuncusu Kezman'ın golüne engel olamadı. Sarı-Kırmızılılar, Toledo ile beraberliği yakalasa da Luyindula'nın son anlardaki golüyle yıkıldı.

KAYSERİSPOR SON DAKİKADA YIKILDI - KARELER

KEZMAN'IN GOLÜ TOLEDO'NUN GOLÜ LUYINDULA'NIN GOLÜ

UEFA'DA DÜN GECE ATILAN GOLLERİN TÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

<< Önceki Haber İki güldük, bir üzüldük ! - GOLLERİ İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER