İlhan Cavcav Başbakan olsa bakın ne yaparmış!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Başbakan olması durumunda yapacağı şeyi büyük takımlar sevmeyecek.

İlhan Cavcav Başbakan olsa bakın ne yaparmış!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, dört büyük kulübün borç batağı içerisinde olduğunu, kendisinin başbakan olması halinde 4 büyük kulübün başkanını resen görevden alabileceğini söyledi.

Süper Lig'de şuan en uzun görev yapan başkanların İlhan Cavcav ve Aziz Yıldırım olması bu konunun gündeme getirilmesini ne derece etkili olacağıyla ilgili soruyu cevaplayan duayen başkan, bu konuşmalara girmek istemediğini belirterek, "Tüm kulüplerin İlhan Cavcav gibi başkanı olmasını isterim. Kimseye bir tek kuruş borcu olmayan kendi yağıyla kavrulup kendi yağıyla ligi devam ettiren 35 yıldır bu kulübün başında olan bir başkanım." diyerek, şöyle devam etti:

"Bütün kulüp başkanlarımız 2-3 veya 5 sene kulüp başkanlığı yapıp bir sürü arkada borç harç bırakarak gelecek yönetimlere büyük külfetler yüklüyorlarsa, ben de başbakan olsam 3 sene değil bir senede bir başkan değişmesini isterim. Ama bunları yapabilmek için mutlaka kulüp başkanlarının kulüpleri borca sokacak bütçesini aşan bir yatırım yapacak girişimlere girmemesi lazım ancak parası olsa her türlü yatırımı yapabilir. 

Ama bakıyoruz Türkiye’nin 4 büyük güzide kulübü var. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor. Bunlar borç içerisinde. Kimisinin 400-300 milyar borcu var. Bence Başbakan doğru söylüyor. Ben olsam, bu kulüplerin başında olan insanları, kulüp başkanlığından onları resen azlederim . Ve o adamlara, bu kulüpleri bu şekilde borçlandıranları ömrü billah o kulübün kapısının içerisinden sokmam. Bunu ben İlhan Cavcav olarak söylüyorum."
<< Önceki Haber İlhan Cavcav Başbakan olsa bakın ne yaparmış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER