İngiltere'yi sarsan Mesut Özil yorumu

Arsenal'de harika işler yapan Mesut Özil hakkında konuşan Arsene Wenger, İngiltere'nin altını üstüne getirdi.

İngiltere'yi sarsan Mesut Özil yorumu

Mesut Özil İngiltere'ye gittiğinde bu yana Ada'nın en çok konuşulan ismi. Yaptığı asistle ve attığı gollerle lige adeta damga vuruyor.

Dün de Borussia Dortmund'u yenen Arsenal'de takımın en iyilerinden birisi yine Mesut Özil'di. Maçtan sonra konuşan Wenger'in Mesut ile yaptığı yorumlar Ada'nın en çok konuşulan olayı olurken, malum konuyla ilgili haber İngiltere basınında en çok dikkat çelen haber oldu. İnternette de durum aynıydı. Yapılan araştırmalarda Wenger'in Mesut hakkında söylediği sözler en çok okunan haber oldu.

Wenger, Mesut Özil için "Mesut 'sıfır' egolu bir insan. Onunla birlikte çalışmak hem bana hem de oyuncularıma büyük keyif veriyor. Yıllarca birçok yıldızla çalıştım. Hepsinde öyle ya da böyle kapris vardı. Ancak ben bu denli bir yeteneğe sahip olup da, bu kadar egosuz bir insanı hiç tanımadım" dedi.

"Bize teknik kalite, vizyon ve harika bir futbol oynama arzusu veriyor" şeklinde konuşmasını sürdüren Wenger, "O futbolun efendisi" dedi.

Bu yorumlar üstüne Arsenal taraftarlarının keyfi daha da artarken, Manchester United, Liverpool ve Chelsea taraftarları da sosyal medyada Wenger'in yorumlarına çoğunlukla katıldı. Kimilerinin ise Wenger'in açıklamalarının abartılı olduğunu savunduğu görüldü.
<< Önceki Haber İngiltere'yi sarsan Mesut Özil yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER