İspanya'yı sarsan transfer

Real Madrid yılın transferini gerçekleştiriyor. Marca gazetesi, Gareth Bale'in İspanyol ekibiyle her konuda anlaştığını duyurdu ve sözleşmenin detaylarını yayınladı.

İspanya'yı sarsan transfer

Ve Real Madrid Gareth Bale konusunda mutlu sona ulaştı. Eflatun-beyazlı ekibe yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi manşetten verdiği haberinde Galli yıldızın, Los Galacticos ile her konuda anlaşmaya vardığını yazdı. İspanyol devinin, Tottenham ile 99 milyon euro karşılığında el sıkıştığı belirtilirken, Bale’e de sezon başına 10 milyon euro net ödeme yapılacağı bildirildi. Böylece Bale için harcanan paranın 160 milyon euroyu bulacağı belirtildi.

Taraflar arasındaki resmi imzanın önümüzdeki hafta içinde atılacağı açıklanırken, ünlü yıldızın 6 yıllık sözleşme yapacağı kaydedildi. Bale’in kendisi için rezerve edilen 11 numaralı formayı giyeceği ifade edilirken, bu formanın siparişinin verildiği ve Real Madrid’in ürün satış mağazalarında yerini almaya hazırlandığı vurgulandı.

Bale’in Real Madrid’e imza atmasıyla yine bu kulübe ait olan dünya transfer rekoru kırılmış olacak. 2009 yılında Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’dan Real Madrid’e transferinde ödenen rakam 94 milyon euroydu.
<< Önceki Haber İspanya'yı sarsan transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER