İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri!

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Emre, Ziegler, Webo ilk kez antrenmana çıktı. Aykut Kocaman transferleri değerlendirdi...

İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri!

Sarı-lacivertli ekibin, Süper Lig'de Sivasspor ile yapacağı maç için Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yeni transferleri değerlendirdi.

Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu, Ziegler ve Webo transferleriyle ilgili olarak, ''Hem kendileri hem de Fenerbahçe için başarılarla dolu bir sezonun başlangıç adımları olmasını temenni ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Emre'nin birlik beraberlik mesajlarıyla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine Kocaman, ''Emre çok güzel söylemiş, ben de katılıyorum. Amacımız Fenerbahçe'ye hizmet'' dedi.


Ligde bir adım geride olduklarını söyleyebileceğini kaydeden Kocaman, ''Bu arkadaşlarımızla (Emre, Ziegler, Webo) beraber ligde de gerekli adımı atacağımıza olan inancım, bütün Fenerbahçelilerle beraber benim de kuvvetlendi'' şeklinde konuştu.

-Yeni transferler antrenmana çıktı-

Öte yandan sarı-lacivertli ekibin yeni transferleri Emre Belözoğlu, Webo ve Ziegler Sivasspor maçı hazırlıklarına katıldı.

Antrenmana gelen taraftarlar Emre Belözoğlu ve teknik direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

<< Önceki Haber İşte Fenerbahçe'nin yeni transferleri! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER