İşte bu 4 saniye hiç bitmedi-Video

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda 3. maçında Brezilya ile karşı karşıya gelen A Millilerimiz bir ilki daha gerçekleştirerek Sambacıları 73-71 devirdi ve grupta üçte üç yapmayı başardı.

İşte bu 4 saniye hiç bitmedi-Video

Grupta ilk maçını Litvanya'ya karşı oynayan ve 76-74'lük sonuçla rakibini resmi olarak ilk kez yenen A Milliler, grubun ikinci maçında Avustralya'yı 76-68 mağlup ederek ikide iki yapmayı başarmıştı.

Avustralya maçının yıldızı Ersan İlyasova'nın kendini fazla gösteremediği mücadelede takımımızda öne çıkan isim Serkan Erdoğan oldu. İlk defa Brezilya önünde dakika alan Engin Atsür de hem hücum hem savunmada kritik rol oynadı.

Brezilya'nın ilk dakikadan son dakikaya kadar sert oynadı. Maç içinde Ermal Kurtoğlu sağ elinin baş parmağından, Serkan Erdoğan da dizinden sakatlıklar yaşadı.

Kerem Gönlüm de dirseğindeki şiş ve belindeki rahatsızlık nedeniyle maçı tamamlayamadı.

12 Dev Adam daha önce 3 kez karşı karşıya geldiği fakat bir türlü yenemediği Brezilya'yı bu sefer devirerek hem bir ilke daha imza attı, hem de grupta ilk ikiye girmeyi garantileyip, şampiyonada ilerisi için de büyük avantaj elde etmiş oldu.


GÖRÜNTÜLER: NTV

<< Önceki Haber İşte bu 4 saniye hiç bitmedi-Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER