MESUT COŞTU BAYERN DAĞILDI-İZLE

Bayern Münih'e sahasında şok bir mağlubiyet yaşatan Werder Bremen'de Türk futbolcu Mesut Özil, oynadığı futbolla maçın kahramanı oldu...

MESUT COŞTU BAYERN DAĞILDI-İZLE

Almanya 1. Ligi Bundesliga'nın 5. haftasının dev mücadelesinde Werder Bremen, Allianz Arena'da konuk olduğu Bayern Münih'i 5-2 yenerek darmadağın etti. Türk asıllı oyuncu Mesut Özil'in 1 gol, 2 asist ile yıldızlaştığı mücadelede Turuncu-Yeşilli takımı farka götüren diğer goller Naldo, Rosenberg (2) ve 71. ve 85. dakikalarda Bayernli eski futbolcu Pizarro'dan geldi. Bayerm Münih'in iki golünü ise Tim Borowski kaydetti. Almanya'nın U-21 Milli Takımı'nda forma giyen 20 yaşındaki Mesut Özil, kendisine Türkiye'den davet gelmediği için Almanya'yı tercih ettiğini dile getirmişti. Bu arada 2 Türk oyuncu Sinan Kaloğlu ve Çağdaş Atan'ın takımlarını karşı karşıya getiren mücadelede Energie Cottbus ile Bochum 1-1 berabere kaldı. Temsilcilerimiz karşılaşmada forma şansı bulamadı. Diğer gurbetçi futbolcumuz Halil Altıntop'un forma giymediği maçta ise Schalke 04, Eintracht Frankfurt'u 1-0 mağlup etti.

Bayern Münih-W.Bremen: 2-5, Arminia Bielefeld- Köln: 2-0, Monchengladbach-Hertha Berlin: 0-1, E.Cottbus-Bochum: 1-1, B.Leverkusen-Hannover: 4-0, Schalke 04-Frankfurt: 1-0. İNGİLTERE: Sunderland-Middlesbrough: 2-0, Blackburn Rovers-Fulham: 1-0, Liverpool-Stoke City: 0-0, West Ham United-Newcastle United: 3-1, Bolton-Arsenal: 1-3. İTALYA: Catania-Atalanta: 1-0. FRANSA: Grenoble-Bordeaux: 0-1, Le Havre-Lyon: 0-1, Lille-Auxerre: 3-2, Lorient-Caen: 1-1, Nantes-Valenciennes: 2-0, Toulouse-Sochaux: 2-1.
<< Önceki Haber MESUT COŞTU BAYERN DAĞILDI-İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER