OKÇU SİFTAH YAPTI - FOTO

Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı son iki maçta kaybeden Fenerbahçe, Gençlerbirliği galibiyetiyle moral buldu.

OKÇU SİFTAH YAPTI - FOTO

Sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'de Hacettepe deplasmanında 2-1, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de Porto karşısında yine deplasmanda 3-1'lik yenilgilerin ardından, Gençlerbirliği karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetinin sevincini yaşadı. Taraftarlar, son maçlarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle morali bozuk olan sarı-lacivertli ekibe, Gençlerbirliği maçı boyunca yaptıkları tezahüratla destek verdi.

FENERBAHÇE KENDİNE GELDİ - KARELER

GUIZA'NIN LİGDEKİ İLK GOLÜ Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden İspanyol golcü Guiza, sarı-lacivertli formayla ligdeki ilk golünü attı. Şampiyonlar Ligi Ön Eleme ve Şampiyonlar Ligi maçlarında 2 gol kaydeden İspanyol futbolcu, ligdeki ilk golünü de Gençlerbirliği'ne karşı attı. Taraftarlar maç boyunca Guiza'ya tezahüratlarla destekledi. İspanyol futbolcu 83. dakikada yerini İlhan'a bırakırken, tribünlerden büyük alkış aldı. Teknik direktör Aragones, genç forvet İlhan'a bu sezon ligde ilk kez şans verdi. VOLKAN BABACAN'A DESTEK Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir lig maçında kaleye geçen Volkan Babacan, maç boyunca taraftarından destek gördü. Volkan Demirel'in yokluğunda kaleyi devralan Volkan Babacan, maç içinde özellikle ilk yarıda topu her tutuşunda tribünlerden alkış aldı. Gençlerbirliği karşısında kalesinde ciddi bir tehlike yaşamayan genç kaleci, dikkatli bir oyun sergilerken, kaleye gelen az sayıdaki şutta ve çıktığı toplara müdahaleleriyle takım arkadaşlarına güven verdi. ALEX'TEN 1 GOL 1 ASİST Fenerbahçe kaptanı Alex, Gençlerbirliği karşısında alınan 3-0'lık galibiyette attığı ve attırdığı gollerle damgasını vuran isim oldu. Sarı-lacivertli ekipte performansı en iyilerden olan Brezilyalı futbolcu, 41. dakikada attığı golle takımını maçta 1-0 öne geçirip, 90. dakikada Kazım'a yaptığı asistle maçın skorunu (3-0) belirledi. Alex ve Kazım bu sezon ligde 2. gollerini kaydettiler. NOTLAR -54. dakikada El Saka'nın ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldığı pozisyonun ardından hakem Fırat Aydınus, Gençlerbirliği kalecisi Periç'in boynunda gördüğü kolyeyi çıkarttırdı. -Fenerbahçe'nin bu sezon sahasında yaptığı 2 lig maçında da rakipleri maçı 11 kişiyle tamamlayamadı. Sarı-lacivertli ekibin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile ligin 2. haftasında yaptığı maçta da Büyükşehir Belediyespor'dan iki futbolcu kırmızı kart görmüştü. -Maç sonunda Maraton üst tribünde bir grup taraftar tribünlerden ayrılmayıp uzun süre tezahürat yaptı. Stat ışıklarının söndürülmesinden sonra taraftarlar, ''Müşteri değiliz, taraftarız biz'' şeklinde tempo tuttu.
<< Önceki Haber OKÇU SİFTAH YAPTI - FOTO Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER