Mancini'den Juventus maçıyla ilgili önemli açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini yarınki Juventus maçından önce basının karşısına çıktı.

Mancini'den Juventus maçıyla ilgili önemli açıklamalar

Juventus'u yenerek tur atlamak istediklerini belirten Mancini, şu açıklamayı yaptı:

Juventus gibi büyük bir takımla oynamamızdan ötürü güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Ama her iki taraf için de zor bir maç olacak. Bizim riskimiz daha büyük. Juventus yedi-sekiz maçtır gol yemeden mücadelesini sürdürüyor. Evde oynuyoruz, taraftarımızın ne kadar güçlü olduğunu herkes biliyor. Bize yardım edeceklerdir. Hedefimiz gol yemeden güzel bir zafer.

Pirlo’nun yokluğuyla ilgili değerlendirmede bulunan Mancini, “Pirlo’suz bir takım kurmak bütün anternörler için zor olacaktır. Juventus mutlaka bir şeyler kaybedecektir. Yerine adapte edecekleri alternatifleri var ancak Pirlo’suz kadro zor bir kadrodur” şeklinde konuştu.

"Seijder’in keyfi yerinde" 

“Elbette ki hedefimiz kazanmak. 90 dakikada asıl dikkatimizi Juventus’a kolay pozisyon hediye etmemek üzerine kurmalıyız. İyi maç oynamalı ve bunu 90 dakika sürdürmeliyiz. Sneijder’in oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak. Bir sorunu yok. Keyfi yerinde. Hedefimit mutlak surette turu geçmek. Yarınki maçın sonucu, beklediğimizden farklı olursa bu ayrıca konuşulacak bir konu. Karşınızda hangi takımın olduğunun çokönemi yok.Her şeyin 90 dakika boyunca değişebileceği

Mancini, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili soruyu şöyle yanıtladı: “Buraya geleli daha üç ay oldu. Yavaş yavaş alışıyoruz. Burada çokmutluyum. O nedenle geleceğim hakkında konuşacak bir şey göremiyorum.”
<< Önceki Haber Mancini'den Juventus maçıyla ilgili önemli açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER