Melo'dan yine şaşırtan hareket

Melo'nun ilginç hareketine hakem Halis Özkahya sarı kart çıkardı

Melo'dan yine şaşırtan hareket

Galatasaray'ın hırçın futbolcusu Felipe Melo, Gençlerbirliği karşısında oscarlık bir performansa imza attı, ancak hedefine ulaşamadı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında Başkent ekibinin golcü oyuncusu Ermin Zec aldığı darbeyle orta sahada yerde kaldı. Bosnalı futbolcunun tedavisi bir hayli uzayınca iki takım oyuncuları arasındaki tansiyon da yükseldi. Felipe Melo ile Deniz Naki birbirlerinin üzerine yürürken, sarı-kırmızılı oyuncu rakibinin yüzüne doğru kafasını uzattı. Melo daha sonra darbe almış gibi bir anda kendini yere bıraktı, Deniz Naki ise uzun süre Brezilyalı rakibine vurmadığını anlatmaya çalıştı.

Olayı tam cepheden gören hakem Halis Özkahya, Deniz Naki'yi kırmızı kartla attırmayı hedefleyen Felipe Melo'nun tuzağına düşmedi. Özkahya yaşanan gerilimin ardından her iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.

Felipe Melo gördüğü kartın ardından arkası dönük olan hakem Halis Özkahya'ya dilini çıkardı. Sarı-kırmızılı futbolcunun bu davranışını görmeyen Özkahya, yardımcılarından da uyarı gelmeyince Melo'ya kart çıkarmadı. Skorer
<< Önceki Haber Melo'dan yine şaşırtan hareket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER