Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor maçı sonucu!

Mersin İdman Yurdu ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Mersin İdman Yurdu 0-2 Trabzonspor..

Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor maçı sonucu!

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. Hafta karşılaşmasında Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Trabzonspor ve Mersin İdman Yurdu karşı karşıya geldi.
Mersin İdman Yurdu karşılaşmaya kalede Orkun, savunmada; Tanju Kayhan, Serkan, Murat Ceylan, Ivan orta alanda;Nduka, Nurullah, Culio, Burhan forvette ise Nobre ve Eren Tozlu 11'i ile başladı.

Trabzonspor ise kalede Tolga savunmada; Zeki Yavru, Celustka, Mustafa Yumlu, Marek Cech orta sahada; Olcan, Alanzinho, Aykut, Sapara forvette ise Emre Güral, Vittek 11'i ile sahaya çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor 35. dakikada Mustafa Yumlu'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Olcan sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve Mustafa Yumlu kafayı vurarak topu ağlarla buluşturdu.

-Trabzonspor 82. dakikada Mustafa Yumlu ile 2. golü buldu. Olcan kale dibinde şutunu vurdu, kaleci Orkun topu çıkardı. Olcan yeniden vurdu, top direğe çarparak arkaya düştü ve direk dibinde bekleyen Mustafa Yumlu topu ağlarla buluşturdu.

Maçın skoru: Mersin İdman Yurdu 0-2 Trabzonspor...

<< Önceki Haber Mersin İdman Yurdu - Trabzonspor maçı sonucu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER