Messi polis eşliğinde mahkemeye getirildi

Vergi kaçakçılığı suçlamaları nedeni ile hakim karşısına çıkartılan Messi'ye mahkeme önünde toplanan bir grup sert tepki gösterdi.

Messi vergi kaçakçılığından mahkemeye çıktı

 Messi'ye, "Hırsız, kaçakçı" diye bağıran gruba diğer bir grup da, "Sen en büyüksün, yaşasın Messi" sloganları ile cevap verdi. İki grup arasında çatışma çıkmaması için polisin önlemler alarak taraftarları ayırmaya çalıştığı gözlendi. Takım elbise ile mahkemeye gelen dünyanın bir numaralı futbolcusunun bu tepkiler karşısında güldüğü görüldü.

YILDIZ FUTBOLCU POLİS EŞLİĞİNDE MAHKEMEYE GETİRİLDİ

Bu arada Ajantinli yıldız futbolcu Messi, mahkemeye polis eşliğinde mahkemeye getirildi. Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, İspanya'da vergi kaçırdığı suçlamasıyla babasıyla birlikte mahkemede ifade veriyor. Messi ve babası Jorge, 2007 ile 2009 yılları arasında devletten üç kez vergi kaçırdıkları iddiasını ise reddediyorlar. Vergi kaçırma haberlerinin basında yer almasının ardından Lionel Messi, "Yasalara aykırı hiçbir şey yapmadık ve vergi sorumluluklarımızı hep yerine getirdik" açıklamasında bulunmuştu.İspanyol EFE Haber Ajansı, Messi'nin suçlu bulunması durumunda altı yıl hapis ve ağır para cezasına çarptırılabileceğini belirtti.
<< Önceki Haber Messi polis eşliğinde mahkemeye getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER