Mesut Bakkal: mağlup oldukları için üzgünüz

Galatasaray, Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Kardemir D.Ç. Karabükspor’u 1-0 mağlup etti.

Mesut Bakkal: mağlup oldukları için üzgünüz

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir D.Ç. Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, “Dengeli götürdüğümüz maçtı, ilk yarıda pozisyon vermediğimiz bir Galatasaray’dı. 
Savunma ve ikinci bölgeyi iyi oynadık. Selçuk ile Melo’dan kapacağımız toplarla çıkmayı amaçladık, ilk devre bu görevi oyuncularım yerine getirdiler. Skorun bu olmaması gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray’ın kaliteli oyuncularının devreye girdiği bir maçtı. Oyunumuzun karşılığını alamadığımız bir maçtı” dedi.

Kardemir D.Ç. Karabükspor’un başarılı oyuncusu İlhan Parlak kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini söyleyerek, “İlk yarı istediğimiz gibi bitmişti, biraz geri de karşılayıp Galatasaray’ın orta sahasında kaybettiği toplarla kontra atağa çıkacaktık. Final paslarını iyi atamadık. İkinci yarı beraberliği koruyabilseydik, Galatasaray açık verecekti. Şansız bir gol yedik diye düşünüyorum, boşluk bulamayınca da pozisyona giremedik. Kazanmamız gereken bir maçtı kazanamadığımız için üzgünüz” şeklinde konuştu.

Karabükspor’un başarılı diğer oyuncusu Bertul Kocabaş da, “Takım arkadaşlarımı yaptıkları mücadeleden dolayı kutluyorum, şansımız yoktu diyebilirim. Önümüzdeki maçlarda puanlar çok nemli, son 5 maçta yüksek puan toplayıp ligde kalmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
<< Önceki Haber Mesut Bakkal: mağlup oldukları için üzgünüz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER