Mourinho'nun hamlesi Galatasaray'ı yıkamadı

Devler Ligi çeyrek finali rövanşı öncesi Portekizli teknik adamın Didier Drogba'yı,Chelsea'ye çağırdığı iddia edildi.

Mourinho'nun hamlesi Galatasaray'ı yıkamadı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho, G.Saray'la oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek finali rövanşı öncesi eski öğrencisi Didier Drogba'ya ilginç itiraflarda bulundu. Milliyet Gazetesi'nden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Mourinho her ne kadar geçen hafta Malaga'yı 6-2 yendikleri maç öncesi yaptığı basın toplantısında, "Gelecek sezon da burada olacağım" diyerek İspanyol ekibiyle çalışacağını ifade etse de Portekizli teknik adamın rotayı tekrar İngiltere'ye çevireceğe benziyor.

'SANA BAŞARILAR'

2004-07 yılları arasında Chelsea'de sarı-kırmızılıların Fildişi Sahilli golcüsüyle beraber çalışan Portekizli teknik adamın, 35 yaşındaki santrfora şaka yoluyla, "Gelecek sene Chelsea'ye gidiyorum. Gel seni de götüreyim" dediği Drogba'nın ise, "Ben G.Saray'da mutluyum. Sana İngiltere'de başarılar" cevabını verdiği öğrenildi.

Devre arasında Çin'in Shanghai Shenhua takımından sarı-kırmızılı ekibe transfer olan Fildişili golcü 13'ü ilk 11 olmak üzere 15 maçta forma giydi ve 6 gol 3 asistle hem takımının Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmesine hem de Süper Lig'de şampiyonluk yaşamasına katkı da bulundu.
<< Önceki Haber Mourinho'nun hamlesi Galatasaray'ı yıkamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER