Real Madrid - Mallorca maçında gol şov!

Real Madrid, iki kez geriye düştüğü maçı farklı kazanmayı başardı.

Real Madrid - Mallorca maçında gol şov!

İspanya Ligi'nin 28. haftasında Real Madrid, iki kez geriye düştüğü mücadelede Mallorca'yı 5-2 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Galatasaray'ın rakibi olan Real Madrid, Santiago Bernabeu'da konuk ettiği Mallorca karşısında iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen, sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı ve ligdeki galibiyet serisini 6'ya çıkardı.

Mücadeleye Mallorca etkili başladı. Henüz altıncı dakikada Giovani Dos Santos'un pasında Emilio Nsue skoru 1-0'a getirdi. 15'te ise Higuain sahneye çıktı ve skoru 1-1'e getirdi. Dakikalar 21'i gösterdiğinde Alejandro Alfaro kafa vuruşuyla takımını tekrar öne geçirdi: 2-1.

İlk yarı 2-1'lik Mallorca üstünlüğü ile geçilirken, ikinci yarıda Real Madrid fırtınası esti. 52'de Mesut'un pasında Ronaldo skoru tekrar eşitlerken, 54'te Luka Modric harika bir vuruşla Real Madrid'i öne geçirdi. 57'de Mesut Özil'in pasında Higuain takımını rahatlatan golü kaydetti: 4-2 90. dakikada ise Xabi Alonso'nun pasında hareketlenen Higuain top Benzema'ya aktardı. Fransız oyuncu ise skoru belirledi: 5-2

Karşılaşmada başka gol olmayınca Real Madrid, iki kez geriye düştüğü mücadelede Mallorca'yı 5-2 mağlup etti.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 61'e yükseltirken, Mallorca 24 puanda kaldı.





<< Önceki Haber Real Madrid - Mallorca maçında gol şov! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER