Real Madrid'den jet transfer

Real Madrid sakatlanan kaleci İker Casillas'ın yerini doldurmak için hemen harekete geçti.

Real Madrid'den jet transfer

Real Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamada, Diego Lopez'in transferi için  Sevilla Kulübü ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Real Madrid, 31 yaşındaki Diego  Lopez ile 2016-2017 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varıldığını bildirdi.

2005-2007 yılları arasında Real Madrid formasını giyen ve toplam 11 maçta  oynayan Diego Lopez, daha sonra 5 yıl Villarreal formasını giyip 2012'de Sevilla  ile 5 yıllığına sözleşme imzalamıştı. Sevilla'da kaleci Andres Palop ile  rekabette geride kalan Lopez, 2. kaleci durumuna düşmüştü.

Sevilla, Diego Lopez'i alırken Villarreal'e 3,5 milyon avro bonservis  bedeli öderken, Real Madrid'in de buna çok yakın bir bonservis bedeli ödediği  ileri sürülüyor.
       
Öte yandan, Casillas'ın ameliyatını yapan doktor Miguel del Cerro,  ''Ameliyat, beklediğimden çok daha iyi geçti. Hastaneden yarın çıkacak ve 3 hafta  eli bandajlı olacak'' dedi. Casillas'ın iyileşme süreciyle ilgili net bir bilgi  vermeyen Del Cerro, buna rağmen ''Eğer 3 ayda iyileşirse bu bir başarı olur''  diye konuştu.
<< Önceki Haber Real Madrid'den jet transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER