Şaş ve Davala'dan anlamlı cevap

Terim’in yardımcılarından istekte bulunuldu “Kulübün Fatih Terim ile yolları ayrılmış olabilir ama siz hala görevinizin başındasınız.” Ve iki antrenör cevap verdi...

Şaş ve Davala'dan anlamlı cevap

Galatasaray'ın yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı lig maçında, takımın başında antrenörler Ümit Davala ile Hasan Şaş olacak. Fatih Terim’in görevinden alınması ile hummalı bir hoca arayışına giren sarı kırmızılı kulüpte kritik bir görüşmeye imza atıldı. Önceki gün kendi aralarında karar alarak antrenmana katılmayan Ümit Davala ve Hasan Şaş ile Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan bir toplantı yaptı.

ANTRENMAN SONRASI ZİRVE

Arıboğan dün sabahki çalışmayı Florya’da izlerken, antrenmanın tamamlanmasının ardından Fatih Terim’in yardımcıları ve futbol takımının şu anki antrenörleri Şaş-Davala ikilisi ile görüşmeye geçti. Arıboğan burada iki teknik adama, “Fatih Hoca aramızdan ayrılmış olabilir ama siz görevinize devam edin. Zaten görevinizin de başındasınız” dedi.

‘SİZDEN TEBLİGAT BEKLİYORUZ’

Ancak iki antrenör, bu konuda Arıboğan aracılığı ile yönetime şu yanıtı verdi: “Biz Fatih Hoca ile geldik, yine Fatih Hoca ile gideriz. Galatasaraylılık bunu gerektirir... Eğer Galatasaray’ın ihtiyacı varsa Rize maçına da Juventus maçına da Terim’den izin alıp takımın başında çıkabiliriz. Fakat daha sonra görevimizi bırakırız. Lütfen bir tebligat yapın. Biz sizden bunu bekliyoruz.”
<< Önceki Haber Şaş ve Davala'dan anlamlı cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER