Slaven Bilic: Oyundan memnun kaldım

Slaven Bilic, oynadıkları oyundan memnun kaldıklarını söyledi.

Slaven Bilic: Oyundan memnun kaldım

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Alman ekibi Schalke 04 ile Avusturya'da oynadığı maçta 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, oynadıkları oyundan memnun kaldıklarını söyledi.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Bilic, "Bugün Almanya'nın üst düzey takımlarından birisiyle oynadık. Hazırlık maçlarından aldığımız sonuçlar bizim için aslında ölçü değil. Fakat bugünkü performanstan memnun kaldım. Yeteri kadar pozisyonlara girdik. Kalemizde pozisyonlar da gördük fakat oyun iştahımız ve derli toplu oynamamızdan dolayı mutluyum." dedi. 

Mücadelede oldukça önemli kurtarışları ile dikkatleri üzerine çeken kaleci Cenk Gönen, gazetecilerin, iyi performansını sorması üzerine, kendisinin sadece görevini yaptığını söyledi. Cenk "Biz, hocamızın direktifleri doğrultusunda doğru ve kısa mesafede oyunu kuran bir takım olarak sahada mücadele ettik. Ben de bugün görevimi yaptım çünkü görevim gol pozisyonlarında gol kurtarmak." diye konuştu.

"BENİM HATAM NEDENİYLE GOL YEDİK"

Beşiktaş'ın ortasaha mevkiinde görev yapan genç oyuncusu Oğuzhan Özyakup da yedikleri golde kendisinin hatası olduğunu söyledi.

Oğuzhan, "İyi bir takıma karşı bence iyi bir sonuç aldık. Böyle bir rakibe karşı 4-5 tane gol pozisyonlara girdik. Fakat benim hatam yüzünden gol yedik. Çok iyi şeyler yapmak için mücadele ediyoruz. İnşallah daha da iyi olacağız." dedi.

"ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Siyah-beyazlı takımın altyapısından yetişen genç oyuncusu Muhammed Demirci de maçtan sonra yaptığı açıklamada, hocasının görev vermesi halinde elinden geleni yapacağını ve bunu sahaya yansıtmak istediğini söyledi. Muhammed, "Bizim için önemli bir maçtı. Oynadığımız en iyi maçı oynamaya çalıştık. Ben de hocamız görev verdikçe elimden geleni yapacağım." şeklinde konuştu.

CİHAN

<< Önceki Haber Slaven Bilic: Oyundan memnun kaldım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER