Sneijder şaşırmış durumda

Hollandalı futbolcu Galatasaray'ı neden bekletiyor?

Sneijder şaşırmış durumda


Süre doldu! Günlerdir kararı beklenen Hollandalı 10 numara bugün G.Saray'a cevabını veriyor.
 

Sneijder çifte kıskaçta. Inter cephesi “Galatasaray’a git” diyor, Hollanda basını ise rotasının Türkiye yerine İngiltere olması gerektiğini söylüyor. Herkes ‘Altın Portakal’ın kararını bekliyor.

Wesley Sneijder 28 yaşında sarı-kırmızılı formayı giyerse kuşkusuz Türk futbolunun en büyük transferi olacak. Galatasaray ve Inter 3 eşit taksitte ödenmek üzere 7.5 milyon euro bonserviste anlaşma sağladı, iki kulüp arasında protokol bile yapıldı. İş, Sneijder’in ‘Evet’ demesine kaldı.

ASLAN ‘EVET’ DEDİ AMA…

İtalya’da yolun sonuna gelen Hollandalı 10 numara, son kararını bir türlü veremedi. Sadece Galatasaray değil Inter cephesi bile Sneijder’e İstanbul’a gitmesi yönünde baskı yapmaya başladı. Hollanda basını ise “Ne işin var Türkiye’de?” ifadeleriyle milli oyuncularının İngiltere’ye gitmesi gerektiğini vurguladı. Galatasaray’ın yıllık 5.5 milyon euroyu bulan garanti ücret teklifini kabul eden Sneijder, bugün cevabını verecek.

AİLESİNE DANIŞACAK

Inter ile arasındaki imaj hakları sorununu çözen Wesley Sneijder; eşi Yolanthe Cabau, babası Barry ve menajeri Soren Lerby ile kafa kafaya verip rotasını belirleyecek. Galatasaray kadar Sneijder’e cazip teklif yapan kulüp yok. Ayrıca sarı-kırmızılıların liginde zirveye abone olması ve Şampiyonlar Ligi’nde iddiasını koruması, bir diğer avantajı…

YOLANTHE: KİRLİ OYUNLAR OYNANIYOR

Wesley Sneijder’in G.Saray’a transfer olma ihtimaline eşi Yolanthe Cabau da kayıtsız kalmadı. Hollandalı yıldızın eşi, twitter hesabına içini döktü: “Kimse kapalı kapılar ardında gerçekten ne olduğunu bilemez. Ben de sabırlı olmak zorundayım. Galatasaray ile ilgili gelişmeleri bekliyorum.” Yolanthe son olarak “Bazı insanlar kirli oyunlar oynuyor. Yakında her şey açığa çıkacak” diyerek imaj hakları anlaşmasında kocasına zorluk çıkaran Inter Yönetimi’ne mesaj gönderdi.

CİMBOM’UN RAKİBİ YOK

Liverpool, Tottenham ve QPR’ın vergilerle birlikte 9 milyon euroyu bulacak parayı Sneijder’e vermesi mümkün değil. Akıllara Hollandalı yıldızın Premier Lig’de top koşturmak için ücretinde indirime gitmesi gelebilir. Ama Sneijder‘in İtalya’da yolun sonuna gelmesinin nedeni ücretini indirmemesi…
<< Önceki Haber Sneijder şaşırmış durumda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER