Sneijder'e milli şok

Wesley Sneijder Romanya maçında yok

Sneijder'e milli şok

Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal tarafından Estonya karşısında ilk 11’de görevlendirilen ancak sakatlanarak 35. dakikada yerini Rafael van der Vaart’a bırakan Wesley Sneijder, Romanya’ya karşı sahada olmayacak.

Hollanda basınından Nu, Romanya maçında forma giymesi mümkün gözükmeyen Sneijder’in yerini Adam Maher’in alabileceğini belirtirken Galatasaraylı futbolcunun MR sonuçlarının da detayını kamuoyuyla paylaştı.

Çekilen MR sonucunda Sneijder’in ekleminde bir problem olduğu belirtilirken sakatlığının ciddi olmadığı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Wesley Sneijder ise, “MR’a girdim ve çok ciddi bir sakatlığımın olmadığını öğrendim. Ancak Salı gününün, Romanya maçının çok erken olduğunu düşünüyorum. Böyle bir risk almak bana çok doğru gelmiyor. Yalan söylemeyeceğim, bu sakatlık biraz sinir bozucu” ifadelerini kullandı.

Hollanda Teknik Direktörü Louis van Gaal’de, Estonya maçının sonrasında yaptığı açıklamada Wesley Sneijder’in Romanya’ya karşı forma giyemeyeceğinin sinyallerini vermişti.
<< Önceki Haber Sneijder'e milli şok Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER