Süper Lig'de istifa depremi

Sivasspor maçından sonra bir grup taraftarın protesto ettiği Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, istifa ettiğini açıkladı. Ancak yönetim, Sağlam'ı bırakmamakta direniyor.

Süper Lig'de istifa depremi

Eskişehirspor Kulüp Basın Sözcüsü Fatih Sezer, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa etmediğini, görevinin başında olduğunu belirterek, "Bu konuda çıkan haberler yalandır." dedi.

Telefonla ulaştığımız Sezer, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa ettiği yönünde sosyal medyada yer alan haberleri yalanladı. Sezer, tecrübeli hoca Sağlam'ın görevinin başında olduğunu, bu konuda bir sıkıntının olmadığını kaydetti. Söz konusu haberler karşısında şaşkına döndüklerini belirten Sezer, şunları söyledi:

"Ben bu konu karşısında şaşırdım. Kim yazmış ve neden yazmış. Oysa ben sabahleyin yine ulusal bir ajansa yaptığım açıklamada, takımla ilgili bilgi verdim. Ertuğrul Sağlam hocamızın da görevi başında olduğunu söyledim. Bu tür haberler asılsız. Çünkü hocamız görevinin ve takımının başında. İstifa ettiği sözü yalan, böyle bir olay yok."
<< Önceki Haber Süper Lig'de istifa depremi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER