Süper Lig'deki maç sonuçları ve son puan durumları!

22. hafta sonunda, Süper Lig'deki maç sonuçları ve takımların puan durumları, gol krallığı yarışı ve 23. haftanın maç programı burada...

Süper Lig'deki maç sonuçları ve son puan durumları!

Süper Lig'de 22. haftanın son maçında Kasımpaşa, sahasında Sivasspor'u 1-0 yendi ve son puan durumlarıyla birlikte görünüm netleşti.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın 62. dakikasında  Uche'nin attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan Kasımpaşa, haftayı 3 puanla  kapatan taraf oldu.
         
Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 yenerek puanını 37'e çıkardı ve  2. sıraya yerleşti.
         
Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşmanın 11. dakikasında kendi  kalesine gol atan Trabzonsporlu Bamba, takımını 1-0 geriye düşürdü.  Sarı-lacivertli futbolcu Cristian 26. dakikada farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı  2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarının henüz başında, 52.  dakikada Trabzonspor filelerini havalandıran Gökhan, maçın skorunu belirledi:  0-3
        
Fenerbahçe, böylece üst üste 2. galibiyetini alarak puanını 37'ye çıkardı ve lider Galatasaray'ın ardından 2. sıraya yerleşti.
         
Bursaspor, sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 21. dakikada Batalla'nın  golüyle 1-0 yendi. Yeşil beyazlı takım 34 puan ve averajla iki basamak birden  atlayarak 4. sıraya yükseldi.
         
Orduspor, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Orduspor 3. dakikada Umbides'in golüyle 1-0 öne geçti. Konuk ekibin  beraberlik golü gecikmedi. 7. dakikada Visca ile 1-1 eşitliği sağlayan İstanbul  Büyükşehir Belediyespor, 33. dakikada Yussuf'un golüyle yeniden geriye düştü:  1-2
         
İlk yarı Orduspor'un üstünlüğüyle tamamlanırken İstanbul ekibi 87.  dakikada Ömer Can ile yeniden eşitliği yakaladı ve maç 2-2 berabere tamamlandı.
         
Gençlerbirliği, sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yenerek iki hafta  sonra yeniden galip geldi. Başkent ekibinin gollerini 32. dakikada Vleminckx, 55.  dakikada Jimmy ve 73. dakikada Zec attı. Mersin İdmanyurdu'nun tek golünü ise 79. dakikada Culio penaltıdan kaydetti. Gençlerbirliği bu hafta 3 basamak birden  yükselerek 8. sırada yer aldı.
        
Ligde 22. haftanın açılış maçında lider Galatasaray, deplasmanda Akhisar  Belediyespor'u ile 2-1 yendi ve 43 puanla liderliğini sürdürdü.
         
Dün yapılan maçlarda ise Kayserispor, deplasmanda Eskişehirspor'u 3-0 yendi. Medical Park Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor 0-0, Beşiktaş ile  Gaziantepspor ise 1-1 berabere kaldı.
         
22. haftada yapılan maçlarda toplam 19 gol atıldı. Bu maçlardan ikisini  ev sahibi takımlar, ikisini ise konuk takımlar kazandı. Ayrıca 4 maç berabere tamamlandı.
         
Gol krallığında Galatasaraylı Umut Bulut ile Burak Yılmaz, Kayserisporlu  Bobo ve Kasımpaşalı Uche 12'şer golle ilk sırayı paylaştı. Eskişehirsporlu Necati ve Fenerbahçeli Webo 11'er golle bu futbolcuları takip ediyor.
         
Ligde 22. hafta maçlarında alınan sonuçlar, son puan durumu ve gelecek haftanın maç programı şöyle:







<< Önceki Haber Süper Lig'deki maç sonuçları ve son puan durumları! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER