Terim, şampiyonluk yarışını değerlendirdi

Fatih Terim, Fenerbahçe'nin 10 puan önde olmasının şampiyonluk için önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

Terim, şampiyonluk yarışını değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün resmi İtalya ziyaretine katılan, milli takım teknik direktörü Fatih Terim, Süper Lig'deki son durumdan, Galatasaray ve Trabzonspor'un Avrupa kupalarındaki maçlarına, kendisinin İtalya ile anılması başta olmak üzere pek çok konuda İtalya'da görevli Türk basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin en yakın rakibi Galatasaray'ın 10 puan önünde bulunduğu hatırlatılan Terim, "Türkiye liginde 10 puan ve daha üstü puanlarla önde olmak tabii ki önemli bir avantaj. Üç puanlı sistemde herkes çok dikkatli hareket ediyor. Fenerbahçe de dikkatli hareket ediyor. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor yakalamaya çalışıyor" dedi.
 
Fenerbahçe'nin ilk baştan bu yana önde gittiğini söyleyen Terim, "Her maç başka bir senaryoyu getiriyor, hesaplamaları getiriyor. Bence işin heyecanı sezon sonuna kadar sürecektir. Bu heyecan da inanıyorum ki kaliteyi ve mücadeleyi getirecektir. Bundan da faydalanan milli takım olacaktır" ifadesini kullandı. 

Galatasaray hakkındaki düşünceleri de sorulan Terim, "Kovalıyor herkes, o da kovalıyor. O da yetişmeye çalışıyor, o da kaçmaya çalışıyor. Böyle zaten" dedi. Galatasaray'ın İtalyan çalıştırıcısı Roberto Mancini'nin kendisi hakkındaki olumlu sözleri anımsatılan ve kendisinin Mancini hakkında ne düşündüğü sorulan Terim, "O da tabii ki çok başarılı bir hoca, dünyaca tanınan bir hoca. Aynı dilekleri ben de kendisine iletiyorum" yanıtını verdi. 

<< Önceki Haber Terim, şampiyonluk yarışını değerlendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER