Trabzonspor - Derry City maçının özeti ve özel analizi!

Trabzonspor - Derry City, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçı özeti, analizi ve maça dair her şey burada!

Trabzonspor - Derry City maçının özeti ve özel analizi!

Trabzonspor, Derry City ile karşılaştı. Bordo mavililer UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçını 4-2 kazandı. İşte maçın özeti ve maça dair her şey:

Trabzonspor Avrupa Kupalarında 9 Maç Aradan Sonra Galibiyet Aldı.  
Trabzonspor sahasında oynadığı Derry City maçını 4-2 kazandı ve 9 maç aradan sonra Avrupa kupalarında galip gelmiş oldu. Trabzonspor bu akşamdan önce en son 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçında Inter karşısında deplasmanda 1-0 galip gelmişti.  Trabzonspor daha sonra oynadığı 9 maçta 6 beraberlik 3 yenilgi almıştı ve rakiplerini yenememişti. 

Trabzonspor ayrıca 2007-08 sezonunda sonra ilk kez sahasında Avrupa Kupası maçı kazanmış oldu. 
En son 2007-08 sezonunda Intertoto kupasında sahasında Vllaznia takımı 6-0 yenen sonraki turda Otelul Galati takımına 2-1 kaybeden Trabzonspor 2009-10 sezonunda Toulouse takımına sahasında 3-1, 2010-11 sezonunda Liverpool takımına 2-1 kaybetmişti. 2011-12 sezonunda Şampiyonlar Ligi 3.Ön eleme turu rövanş maçında İstanbul’da Benfica ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor gruplarda da sahasında oynadığı 3 maçı berabere bitirmişti. Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçında da PSV Eindhoven ekibine sahasında 2-1 kaybetmişti. Trabzonspor geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan’ın Videoton takımı ile sahasında 0-0 berabere kalmıştı.


Trabzonspor Maç Boyunca 2012-13 Sezonunda da Kadroda Yer Alan Oyuncularla Mücadele Etti.
Trabzonspor yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yönetiminde ilk resmi maçını Derry City karşısında oynadı ve sahadan 4-2 galip ayrıldı. Trabzonspor maç boyunca hiçbir yeni transferine forma vermedi. 2012-13 sezonunda da kadroda yer alan Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Giray Kaçar, Mustafa Yumlu, Celutska, Aykut Akgün, Volkan Şen, Colman, Adrian, Olcan, P.Henrique, Alanzinho, Emre Güral ve Yasin Öztekin mücadele de forma giydi.   
 
Trabzonspor Avrupa Kupalarında İrlanda Temsilcileri 3 Maç Yaptı. 
Trabzonspor, Avrupa Kupalarında İrlanda temsilcileri ile 3 maç yaptı. 1990-91 sezonunda Bray Wanderers takımıyla eşleşen Trabzonspor deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini sahasında 
2-0 yenip elemişti. Trabzonspor bu sezonda Avrupa Ligi 2.Ön Eleme turu ilk maçında Derry City takımını sahasında 4-2 yenmeyi başardı. 

Geçen Sezon Trabzonspor’un En Golcü Oyuncusu Adrian, Yeni Sezonda İlk Resmi Golü Attı. 
Geçen sezon Trabzonspor forması altında 29 maçta 13 gol atan Adrian takımının en golcü oyuncusu olmuştu. Adrian 2013-14 sezonunda da Trabzonspor ilk resmi maçında ilk golünü atmayı başardı. Adrian takımının 4.golünde Giray Kaçar’a köşe vuruşundan ortayı yapan isimde oldu. 

Derry City Takımının İlk 45 Dakikada Trabzonspor Kalesine Attığı 2 Şutta Gol Oldu.                
Derry City maçın ilk 45 dakikasında Trabzonspor kalesine 2 şut attı ve 2 gol kaydetti. Trabzonspor ise ilk 45 dakikada 7 şutta 5 kez kaleyi buldu ve 3 gol kaydetti. Derry City maç boyunca ise 6 şutta 3 kez kaleyi buldu.  

<< Önceki Haber Trabzonspor - Derry City maçının özeti ve özel analizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER