Trabzonspor - Gaziantepspor maçı özeti!

Trabzonspor, Süper Lig'in 20. hafta maçında, evinde konuk ettiği Gaziantepsor'u 4-1 mağlup etti.

Trabzonspor - Gaziantepspor maçı özeti!

Trabzonspor ve Gaziantepspor, Süper Lig 2012 - 2013 Sezonu 20. hafta maçında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşı karşıya geldi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor 20. dakikada Adrian'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Olcan sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Alanzinho gelişine vurdu ve kale önünde bekleyen Adrian topa dokunarak ağlarla buluşturdu.

-Trabzonspor 47. dakikada Alanzinho ile 2. golü buldu. Olcan sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine girdi, yerden pasını verdi ve Alanzinho altıpas önünde gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-Trabzonspor 51. dakikada Colman'In attığı gol ile durumu 3-0 yaptı. Colman ceza sahası önünde rakibini geçti, kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunu vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Gaziantepspor 89. dakikada Dorge Rostand Kouemaha'nın attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Ekrem sağ kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı, Dorge Rostand Kouemaha ön direkte yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 90. dakikada Halil'in attığı gol ile durumu 4-1 yaptı. Halil savunmanın arasına atılan topla buluştu hızla ceza sahası içine girdi yerden plase vuruşunu yaptı ve top ağlarla buluştu.


<< Önceki Haber Trabzonspor - Gaziantepspor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER