Trabzonspor - Lazio maçı hangi kanalda saat kaçta?

Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, J Grubu’ndaki ikinci maçında Lazio’yu ağırlıyor.

Trabzonspor - Lazio maçı hangi kanalda saat kaçta?

Avrupa kupalarında fırtına gibi esen Trabzonspor, bugün de Lazio’yu devirmek için sahaya çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz olan Bordo-Mavililer, Avni Aker’de ağırlayacağı İtalyan rakibi karşısında 3 puan kovalayacak. J Grubu’ndaki ilk maçında Kıbrıs Rum Kesimi’nin Apollon Limassol takımını deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, Lazio engelini de kayıpsız aşarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

MUHTEMEL 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique

LAZİO: Marchetti, Cavanda, Ciani, Cana, Pererinha, Onazi, Ledesma, Candreva, Hernanes, Lulic, Floccari

İsveçli hakem yönetecek 

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3 Ekim perşembe 20.00'de başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Hansson, yönetecek. Hansson'un yardımcılıklarını ise Fredrik Nilsson ve Joakim Flink yapacak.

Bordo-mavili takımda Torku Konyaspor maçında sakatlanan Soner'in haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Karadeniz ekibinin Lazio karşısına Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Colman, Adrian, Yusuf, Malouda ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Akçay'ın gol umudu Henrique 

Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ise Lazio karşısında Zokora, Bosingwa ve Malouda gibi uluslararası tecrübesi yüksek isimlere güveniyor. Yıldızlarını saha içerisinde daha aktif olmaları konusunda uyaran Akçay’ın, genç yetenek Yusuf Erdoğan’ın da Limassol mücadelesindeki gibi inisiyatif almasını istediği öğrenildi. Bu yıl Avrupa kupalarında 7 maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmeyen başarılı hocanın, hücum bölgesindeki en büyük kozu ise Brezilyalı forvet Henrique. Avrupa arenasında toplam 7 golü bulunan Sambacı’dan yine skor katkısı bekleyen Akçay’ın sakat olan Soner’in dışında eksik öğrencisi bulunmuyor.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Tarih: 3 Ekim 2013 Perşembe
Saat: 20:00
Yayın: NTV


<< Önceki Haber Trabzonspor - Lazio maçı hangi kanalda saat kaçta? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER