Trabzonspor'da barış sağlandı

Bamba ile Onur el sıkıştı

Trabzonspor'da barış sağlandı

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye 3-0 yenildiği karşılaşmada ilk golü kendi kalesine atan takım arkadaşı Bamba'nın uzattığı elini sıkmadığı için eleştiriler alan kaleci Onur Recep Kıvrak, ''Gol sonrası ben o anda hiçbir şey görmedim. O benim canım ağabeyim. Yoksa onun elini asla havada bırakmam'' dedi.

Onur ve Fildişi Sahilli oyuncu Bamba, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başlayan bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Onur, takım halinde çok iyi arkadaşlıklarının olduğunu ve herkesin birbirini sevdiğin belirterek, ''Ben o anda hiçbir şey görmedim. O benim canım ağabeyim. Yabancılar arasında değil, takım arasında en çok sevdiğim insanların başında geliyor. Ben anlamadım niye böyle hemen yok Onur'un karakterine yakışmadı falan diyorlar. Bamba bana 10 tane gol yedirsin veya ben 10 tane gol yiyeyim. Arkadaşlıktan öte hiç bir şey değil. O an elini görmedim. Bakarsanız videoya veya o görüntüye ben tam dönüyordum Bamba elini uzatmış. Yoksa ben onun elini asla havada bırakmam'' ifadelerini kullandı.

Açıklamalarından ardından Onur ve Bamba el sıkışıp basın mensuplarına poz verdi.
<< Önceki Haber Trabzonspor'da barış sağlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER