Trabzonspor'un teknik direktöründen şaşırtan gaf!

Trabzonspor'un başında bulunan Akçay, basın toplantısında büyük bir gaf yaptı. Önlem aldığı futbolcunun transfer olduğunu gazeteciden öğrendi.

Trabzonspor'un teknik direktöründen şaşırtan gaf!

Trabzonspor, UEFA Avrupa ligi 2. ön elemesinde yarın Dinamo Minsk ile deplasmanda karşılaşacak. Maçın oynanacağı Brest kentinde son antrenmanını yapan Bordo Mavili ekibin Teknik Direktörü Mustafa Akçay, futbolcular Alanzinho ve Zeki Ayvaz bir basın toplantısı düzenledi.

Akçay, basın toplantısında rakip ile ilgili analiz yaparken, Dmitri Sychev'i "tehlikeli bir oyuncu" olarak niteledi. Mustafa Reşit Akçay bu oyuncudan çekindiklerini anlatırken ilginç bir durum yaşandı.

Bordo mavili teknik adam, Trabzonspor'un rakibi Dinamo Minsk'in önemli oyuncularından birisi olan Dimitry Sychev'in Lokomatif Moskova takımına transferini basın toplantısında Belaruslu gazeteciden öğrendi. 

Mustafa Akçay, "Biz bu oyuncunun rövanş maçına saklandığını düşünmüştük. İki haftadır biz de bu oyuncu nerede diye soruyorduk. Ancak kendisi transfer olmuş. Bu kısa süre içerisinde bu tür bilgi eksiklikleri olabiliyor. Bizim için daha iyi oldu." yorumunu yaptı. 

Ajanslar
<< Önceki Haber Trabzonspor'un teknik direktöründen şaşırtan gaf! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER