Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye anlamlı gönderme

Ünal Aysal: Alper'in gitmesi umrumda değil

Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye anlamlı gönderme

Ünal Aysal, “Eğer Alper 1-2 milyon Euro'luk oyuncu olsa çok üzülürdüm. Sonuçta 6 milyon Euro sözkonusu. Takdir-i ilahi. F.Bahçe'nin aynı bölgede 5 oyuncusu vardı sırf bize gol atmak için 6. adamı aldılar.” şeklinde konuştu.

AZİZ YILDIRIM BİZZAT BİTİRDİ 

Alper’in yeni sezonda sarı-kırmızılı formayı giymesine kesin gözle bakarken, rakip F.Bahçe’nin devreye girmesi bütün dengeleri değiştirdi. Bizzat başkan Aziz Yıldırım’ın yürüttüğü operasyonun ardından Kanarya 6 milyon 250 bin Euro ve Orhan Şam ile Bienvenu’yu bonservisleriyle vererek ibreyi kendisine döndürdü. 

F.Bahçe'nin bu hamlesi “G.Saray’a çalım” yorumlarının yapılmasına neden olurken Ünal Aysal aynı görüşte değil. Sarı-kırmızılıların başkanı Alper’in F.Bahçe’ye transfer olmasıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Eğer Alper 1-2 milyon Euro’luk oyuncu olsa çok üzülürdüm. Sonuçta 6 milyon Euro sözkonusu. Takdir’i ilahi. F.Bahçe’nin aynı bölgede 5 oyuncusu vardı sırf bize gol atmak için 6. adamı aldılar. Kaçan şampiyonluktan sonra böyle gol atmaya çalışıyorlar. Onları anlıyorum. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Belirlediğimiz stratejiler ışığında çalışmalara devam edeceğiz” dedi.
<< Önceki Haber Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye anlamlı gönderme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER