Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye büyük gönderme

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da başkan Ünal Aysal Divan Kurulu Toplantısı'nda çok sert açıklamalar yaptı.

Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye büyük gönderme

Aysal konuşmasında, "Kadıköy'deki maçtan sonra görülmüştür ki, bazı kulüpler sadece Galatasaray kompleksi ile yaşamaktadır. Kasım ayındaki sevinçlerin nasıl düş kırıklığına uğradığını kulüp tarihine bakanlar görecektir" dedi.  
  
İŞTE ÜNAL AYSAL'IN AÇIKLAMALARI 

"Önce ufak bir cevap vereceğim. 'Galatasaray, Atatürk'ten sonra en önemli markalardandır' dedim. Ben bir Atatürk çocuğu olarak hiçbir şeyin altına koymadım. Düzeltmek istedim."

"Bir misyon için bu göreve geldim. Sportif başarıyı neden önemli gördüğümü defalarca paylaştım. Bunun için de elimden geleni yaptım. Birçok dalda mali ve sportif başarılar elde ettik. Kulübümüz tekrar kıskanılan bir hale geldi."

"Son 2 haftada iki önemli oyuncumuzun sakatlığı sonrası 2 yenilgi harici pek çok dalda başarılara imza attık."

"Şükrü Saracoğlu'ndaki maçtan sonra ortaya çıkan görüntüler, bazı kulüplerin sadece Galatasaraykompleksi ve nefretiyle yaşadığını gösterdi."

"Kasım ayındaki sevinçlerin mayıs ayında nasıl bir hayal kırıklığına dönüştüğünü herkes biliyor. Mayıs ayında mutlu sona ulaşacağımızın inancı ve gücü bizde var. Galatasaray markasını güçlendirmek için çalıştığımız şu günlerde kimlerle hangi cephelerde savaştığımızı görün. Lütfen kurulan tuzakları görün. Biz bu sorunlara yabancı değiliz. Ama hepsinden güçlenerek çıktık."

"Bugüne kadar tüm gücümle Galatasaray'a faydalı olmak istedim. Girdiğimiz her mücadelede camiamızın gurur olmayı hedefledik. Galatasaray'ın en büyük gücü beraberlik ve dayanışmadır." 
<< Önceki Haber Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye büyük gönderme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER