Ünal Aysal'ın Galatasaray'da en çok güvendiği isim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, taraftarın Bülent Tulun'a haksızlık yaptığını söyledi.

Ünal Aysal'ın Galatasaray'da en çok güvendiği isim

Galatasaray'da taraftarların, Fatih Terim'in gönderilişinden sorumlu tutarak 'istifa' çağrısı yaptığı sportif koordinatör Bülent Tulun'a başkan Ünal Aysal'dan destek geldi.

Akhisar ve Karabük maçlarının ardından Beşiktaş ile oynanan basketbol derbisinde bile 'Bülent Tulun istifa' tezahüratları yapılması üzerine yakın çevresine konuşan Aysal, Tulun'a haksızlık yapıldığını dile getirdi. 

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre; Aysal'ın, "Bülent'e (Tulun) taraftarlar çok büyük haksızlık ediyorlar. Çilek diye bağırdıkları, geldiklerinde yeri göğü inlettikleri Drogba ve Sneijder'i o aldı" dediği bildirildi.

"LAF SÖYLEYENLER UTANACAK"

Aysal'ın ayrıca, "Onun almadığı Dany, Amrabat ve Riera'nın hali ortada! Daha tek maç oynamadan gönderdiklerimizi saymıyorum bile... Bundan böyle G.Saray'da ne yönetici, ne teknik direktör, ne de ben transfer için bir yere gitmeyecek" dediği dile getirildi. Aysal, ayrıca "Transfer işleriyle Bülent (Tulun) ilgilenecek. Bülent ve Lutfi (Arıboğan) bu kulübün iyiliği için çalışıyor. Değerleri zamanla anlaşılacak. Laf söyleyenler utanacaklar" dedi.

"SNEİJDER'İ VERMEM!"

Aysal, Londra'daki talkSport'a ise, "Mancini daha takımı yeni tanıyor. O'ndan bu dönemde Sneijder gibi bir yıldızı mahrum etme niyetim yok. Drogba bir futbol efsanesi. Uzun yıllar beraber çalışmak istiyoruz. Burak, Avrupa'nın en değerli golcülerinden. Değerini bulursa gidebilir" dedi.
<< Önceki Haber Ünal Aysal'ın Galatasaray'da en çok güvendiği isim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER