Şule Karaca sıkıntı dolu 1 yılı anlattı

Gazeteci Hidayet Karaca'nın eşi Şule Karaca, 1 yıldır kendilerine yaşatılan zulmü Samanyolu Haber'e anlattı.

Şule Karaca sıkıntı dolu 1 yılı anlattı

"Eşimi kendi elimle emniyete teslim ettim" diyen Şule hanım, eşi Hidayet Karaca evde yokken yapılan polis baskınının vicdana ve ahlaka sığmayacağını ifade etti. 

"HUKUKSUZ GÜNLERDEN GEÇİYORUZ"
Silivri'de esir tutulan gazeteci Hidayet Karaca'nın eşi Şule Karaca, devam eden hukuksuzluk sürecinde yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Karaca, "Hidayet beyi Vatan Emniyet'e kendi ellerimizle teslim ettik. 4 gün vatan emniyette kaldılar sonra Çağlanyan'a getirdiler. Eksi 7'inci katta kaldı. Silivri'deki ziyarete kadar da kendisini hiç  göremedim. Hukuksuzluğun hüküm sürdüğü günlerden geçiyoruz... Bir sene deniyor ama çok yoğun duygular yaşadık çok  ama hiç de ümidimizi yitirmedik.  Güzel günler hep gelecekte dedik. İnşallah o güzel günlere beraberce ulaşırız temennimiz bu. " dedi.


"DOSTLARIN VEFASIZLIĞI..."
Anne olarak ilk günden bu yana ayakta durması gerektiğini belirten Şule Karaca, düşmanın yaptığından çok dostların vefasızlığının daha yıkıcı olduğunu söylüyor. Şule Hanım, "Düşmanın yaptığındansa dostların vefasızlığından o noktada biraz etkilendiğimiz oluyor. Farklı bir psikolojiye girmiş böyle sürekli anti depresan hapları içen bir anne hoş olmazdı. Bu süreçte Allah yapılan dualar hürmetine o metaneti veriyor." ifadelerini kullandı.
 
"ÇOK KORKTUK...GÜNÜMÜZÜ MAHVETTİLER" 
Şule Karaca, bir yıldır Silivri'de esir tutulan Hidayet Karaca'nın yokluğunda evine yapılan polis baskınını da anlattı. Görüş gününe denk getirilen baskının tüm aileye sıkıntı yaşattığını dile getirdi.

"Bir bayan olarak ben çok korktum. Evde yalnız yaşıyorsunuz ve evinizin içine 8-10 tane dev gibi insanların bir anda dolduğunu düşünün. Annem de çok korktu. 70 yaşında bir kadına yapılan bu muameleyi ben hiç de etik bulmuyorum. Ayda bir saat oğlumun görebileceği güzel bir saati mafvettiler." 
<< Önceki Haber Şule Karaca sıkıntı dolu 1 yılı anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER