Süper Lig ve PTT'nin liderleri kupada karşılaşacak


PTT 1. Lig'de 32 puanla lider durumda olan Kardemir Karabükspor ile Süper Lig'de bir maçı eksik olmasına rağmen 41 puanla zirvede yer alan Beşiktaş kupada karşılaşacak.

Türkiye Kupası maçı için ter dökecek iki ekibin mücadelesi 20 Ocak Çarşamba günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.45'de başlayacak. Karşılaşmayı Özkan Çeliker yönetecek.

KARDEMİR KARABÜKSPOR YENİDEN YÜCEL İLDİZ'E EMANET

PTT 1. Lig'de ilk yarının son haftalarında istediğini alamayan ve bu sebeple Teknik Direktör Elvir Baliç ile yollarını ayıran Kardemir Karabükspor, eski teknik direktörleri Yücel İldiz ile tekrar anlaştı. İldiz ile çıktığı ilk 2 kupa maçında da Sivas Belediyespor karşısında mağlup olan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yücel İldiz bu sonuçlardan sonra lige önem verdiklerinin altını çizdi. Eski takımını tekrar Süper Lig'e çıkarmak isteyen Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de karşılaştıkları 18. hafta maçında Giresunspor'u 1 - 0 mağlup ederek 32 puanla zirveye çıkardı.

Kırmızı - mavili takım, Türkiye Kupası C Grubu'nda ise ligdeki başarısının aksine sonuncu sırada bulunuyor.

KARTAL'IN GÖZÜ PUAN YERİNE HAVADA

Süper Lig'de bir maçı eksik olmasına rağmen 41 puanla, Türkiye Kupası'nda ise 10 puanla zirvede yer alan siyah beyazlılarda moraller oldukça yerinde.

Beşiktaş, Süper Lig'de dün oynanması gereken Mersin İdmanyurdu maçının yoğun kar yağışı sebebiyle iptal olmasının ardından gözünü Türkiye Kupası maçına çevirdi. Siyah beyazlı ekip kendi tesislerinde ara vermeden Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.

Bu arada Beşiktaş'ı, maç günü Karabük'te yağışın olmayacak olması sevindirdi. Bugün için sadece yağmur yağışının beklendiği Karabük'te yarın kar yağışının olması tahmin ediliyor. Hava raporlarına göre maçın oynanacağı Çarşamba günü ise Karabük'te yağış beklenmiyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Süper Lig ve PTT'nin liderleri kupada karşılaşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER