Şüpheli minibüsten oyuncak polis arabası çıktı

Şüpheli minibüsten oyuncak polis arabası çıktı

Erzurum'da terör saldırılarında kullanılabileceği ihbarı yapılan kapalı kasa minibüsten oyuncak polis arabası ve lego çıktı.

Erzurum dün film gibi bir kovalamaca sahne oldu. Terörist saldırıda kullanılabileceği belirtilen beyaz renkli bir minibüs polisi alarma geçirdi. Mobese plaka tesbit sisteminden, il merkezinde olduğu tesbit edilen şüpheli minibüs terör, istihbarat ve diğer şube ekipleri tarafından uzaktan takibe alındı. Olası saldırıya karşı polisler çelik yelek giydi. Şehir merkezindeki önemli kavşaklarda kapan sistemi kuruldu. Resmi ve sivil polis ekiplerinin takip ettiği şüpheli minibüs şehir çıkışındaki Kuzey Çevre Yolu kavşağında durduruldu. Sürücü araçtan indirilip, üst araması yapıldı. Terörle mücadele şube ekipleri kamyonetin kasasındaki karton kolileri indirdi. Kolilerle yapılan aramalarda silah ve mühimmat yerine oyuncak lego ve polis arabaları olduğu görüldü. Polisler şüpheli minibüsün motor kısmına kadar inceleme ve aramada bulundu.

Sürücü mahallinde yapılan aramada İran'ın bayrağı çıkması dikkat çekti. Aramalarda oyuncaktan başka birşey çıkmaması üzerine düzenlenen tutanağın ardından minibüs sürücüsü serbest bırakıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Şüpheli minibüsten oyuncak polis arabası çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER