Trabzonspor'da soğuk fırtına

Trabzonspor Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybetti.

Trabzonspor'da soğuk fırtına

Son 4 lig maçını da kaybeden Trabzonspor'da soğuk rüzgarlar esiyor. Trabzonspor Süper Lig’de oynadığı son 4 maçı da kaybetti. Galatasaray karşısında 1-0, Osmanlıspor karşısında 3-1, T.Konyaspor karşısında 2-1 ve Mersin İdman Yurdu karşısında 3-2 kaybeden Trabzonspor Süper Lig’de üst üste 4 yenilgiyi en son 2005-06 sezonunda 6.hafta ile 9.hafta arasında yaşamış ve bu dönemde teknik adam değiştirmişti. O dönem Şenol Güneş ayrılmış, Halilhodzic gelmişti.

Trabzonspor Maçlarında İlk Yarısında 1 Gol Attı, İkinci Yarılarda 9 Gol Kaydetti

Trabzonspor bu sezon Süper Lig’de oynadığı sekiz maçta da ilk yarılarda etkili olamadı. Maçların ilk yarısında sadece bir gol atan ve üç gol yiyen Trabzonspor takımı 2.yarılarda ise 9 gol atıp 9 gol yedi. 
 
Oscar Cardozo, Mersin İdman Yurdu Karşısında Oynadığı Üç Maçta da Gol Attı

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Oscar Cardozo Mersin İman Yurdu karşısında oynadığı üç maçta da gol attı. Geçen sezon 3-1 ve 5-1 kazanılan maçlarda birer gol atan Cardozo bu haftada 3-2 kaybedilen maçta yine tek gol atmayı başardı.

Mersin İdman Yurdu Süper Lig’de Oynadığı Son 22 Maçta Kalesini Gole Kapatamadı

Mersin İdman Yurdu Süper Lig’de oynadığı son 22 maçta da kalesini gole kapatamadı. Son 22 maçında toplamda 43 gol yiyen Mersin İdman Yurdu en son geçen sezonun 20.haftasında
4-0 kazanılan Ç.Rizespor maçında gol yememişti.?
 
<< Önceki Haber Trabzonspor'da soğuk fırtına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER