Şüphelileri kovalayan ekip kaza yaptı: Üçü polis 4 yaralı


Aydın'ın Efeler ilçesinde, şüpheli bir arabayı kovalayan polis ekibi kaza yaptı. Kazada İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nde görevli üç polis memuru ve bir motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Aydın-Denizli karayolunda meydana geldi. Polis ekibi, şüpheli 09 YL 499 plakalı arabayı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan araba, Denizli istikametine kaçmaya başladı. Polisler de şüphelileri, 35 DZ 173 plakalı sivil otomobille takibe aldı. Denizli karayolu üzerinde bazı noktalarda polis ekipleri önlem alırken takip edilen araba, Serçeköy Mahallesi'ne saptı. Takip eden ekip ise kavşakta, 35 MGM 11 plakalı motosiklete ve yol kenarındaki duvara çarptı. Otomobildeki üç polis memuru ve motosiklet sürücüsü yaralandı. Yardıma, diğer polis ekipleri yetişti. Çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenilen üç polis ve diğer sürücüye ilk müdahale, olay yerinde 112 Acil Sağlık ekiplerince yapıldı. Bazı polis memurları yaralı arkadaşının elini tutarak teselli verirken bir polis de yerde yatan motosiklet sürücüsünün yüzünü, eliyle güneşten korumaya çalıştı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Aydın Devlet ile ADÜ Araştırma ve Uygulama hastanelerine kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza yapan araçlar, kurtarıcıyla olay yerinden kaldırıldı.

POLİSLER OVADA ZANLILARI ARADI

Kazayı yapmasını fırsat bilen zanlılar ise kaçtıkları 09 YL 499 plakalı arabayı, Umurlu-Armutlu yolu üzerinde terkederek kaçtı. Arabayı kısa sürede bulan polis ekipleri, çevrede zanlıları aradı ancak bulamadı. Zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Şüphelileri kovalayan ekip kaza yaptı: Üçü polis 4 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER